Clinica medicala

Evomed

cu pasiune
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Evomed

Vezi toata descrierea

 Fondata in anul 2011, Clinica Evomed si-a propus dezvoltarea de servicii specializate medicale inovative, orientate mai ales in domenii de nisa precum tratarea tulburarilor de continenta urinara, a urinarii dese, a cistitelor repetate si a vezicii dureroase, a enurezisului si a urinarii nocturne.


Abordarea acestor tulburari este una functionala punindu-se accent pe investigarea complexa a functiilor aparatului urinar inferior, vezica si sfinctere, investigatiile fiind URODINAMICE dar si ecografice, biologice.
Tratamentele oferite sunt de asemenea orientate spre recuperarea functiei alterate, sunt conservatoare si includ reeducarea mictiunii prin bio-feedback, prin stimulare electrica periferica, kinetoterapie, conform standardelor terapeutice Europene.

Andrei Manu-Marin

Urinarea in timpul noptii este o problema datorita tulburarii somnului, accentuata mai ales la persoanele care re-adorm greu. O urinare pe noapte este considerata normala. Cu toate ca majoritatea persoanelor o pun pe seama prostatei realitatea nu este asa. Urinarea noaptea apare atit la ba... Citeste mai departe

Evomed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Cezar Bolliac, nr 21B

Tel: 0740077337

E-mail:

L
9:00-16:00
V
9:00-15:00
M
13:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-16:00
D
Inchis
J
13:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare