Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Arcadia Spitale si Centre Medicale

Cu bună știință!

Caravana A-Baby – curs interactiv Arcadia despre sarcina, nastere si rolul de parinte

Echipa Arcadia

A
A
Caravana A-Baby – curs interactiv Arcadia despre sarcina, nastere si rolul de parinte

In perioada 12 octombrie – 16 noiembrie, viitoarele mamici din regiunea Moldovei vor putea participa gratuit la cel mai mare curs interactiv, menit sa faciliteze intalnirea si dialogul cu specialistii Arcadia.

A-Baby este un eveniment dedicat pregatirii intampinarii celui mai frumos moment din viata unui cuplu – nasterea unui copil – si se va desfasura in 6 editii consecutive in orasele Bacau, Suceava, Vaslui, Piatra Neamt, Botosani si Iasi.

Din dorinta de a fi tot mai aproape de oameni si de nevoile lor, Reteaua Medicala Arcadia deruleaza o noua editie a Caravanei A-Baby, care are ca scop principal informarea si educarea viitoarelor mamici pentru intampinarea schimbarilor ce vor aparea in viata lor.

Medicii obstetricieni, neonatologi, kinetoterapeuii si consilierii Arcadia – ghizi in aventura sarcinii si a nasterii – sunt pregatiti sa ofere participantelor informatii, sfaturi, indrumare si sprijin. Cursul interactiv „A-Baby – ghidul tau pentru a fi parinte” include:

Totul pentru o nastere perfecta – intalnire cu medicul obstetrician;

Bebelusul – un inceput de viata – intalnire cu medicul neonatolog;

Sarcina – o aventura a corpului meu – intalnire cu un kinetoterapeut;

Maternitatea Arcadia – locul celui mai sigur inceput in viata – intalnire cu consilierul Arcadia;

Sesiune interactiva cu intrebari si raspunsuri;

Tombola A-Baby – premii extraordinare oferite de Arcadia si partenerii sai. intr-o atmosfera relaxanta, deschisa, la fel ca cea din cabinetele Retelei Medicale Arcadia, participantele vor primi raspunsuri la toate intrebarile care le preocupa, astfel incat sa astepte momentul nasterii cu incredere, bucurie si liniste. Caravana A-Baby ofera fiecarei viitoare mamici sansa de a primi cele mai avizate informatii si sfaturi practice, in masura sa alunge orice grija si temere.

Alaturi de partenerii sai, Arcadia va oferi cadouri fiecarei participante. in plus, toate viitoarele mamici au sansa de a castiga un premiu la tombola A-Baby cu care se va incheia fiecare curs.

La finalul editiei de toamna a caravanei, toate participantele din cele 6 orase vor avea sanse egale de castig la marea tombola, la care vor fi oferite prin tragere la sorti 5 mari premii, dupa cum urmeaza:

Premiul I – nasterea gratuita in Maternitatea Arcadia;

Premiul II – kit de recoltare celule stem Lifeline;

Premiul III – 1 kit de sterilizare + 1 voucher in valoare de 500 lei pentru achizitia de produse Chicco;

Premiul IV – 1 baby nest oferit de pernegravide.ro;

Premiul V – 1 kit „Mamici incepatoare” oferit de Laboratoarele Fiterman.

Participarea la cursul A-Baby este gratuita. inscrierea se face online, in limita locurilor disponibile, prin completarea si trimiterea formularului de inscriere de aici. Cursul este dedicat exclusiv femeilor insarcinate si se va derula, incepand cu ora 16:00, dupa urmatorul calendar:

12 octombrie – Bacau

19 octombrie – Suceava

26 octombrie – Vaslui

2 noiembrie – Piatra Neamt

9 noiembrie – Botosani

16 noiembrie – Iasi.Partenerii Caravanei A-Baby: Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei si Copilului, este alaturi de viitoarele mamici de la prima ecografie si pana in momentul nasterii, cu o echipa multidisciplinara de specialisti, aparatura performanta, sali de nastere moderne, grija si respect pentru noua familie si pachete de servicii medicale atent gandite. Maternitatea Arcadia sustine si promoveaza alaptarea si ofera servicii de spitalizare premium, in rezerve cu rooming-in (mama si copilul).www.arcadiamedical.ro 


Arcadia Spitale si Centre Medicale

IASI

Iasi

Adresa: Str. Cicoarei, nr 2

Tel: 0232920

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!