Vitamina B17 FORTE si tratamentul alternativ in Cancer!

Publicat: 30 Mai 2019 | Actualizat: 03 Iunie 2019

Vitamina B17 care sta la baza B 17 FORTE este cunoscuta si sub numele de Amigdalina sau Laetrile si a fost izolata de biochimistul Dr. Ernest Krebs inca din 1950.

Cercetarile si analizele de labolator din ultimii ani arata ca bolile degenerative cum este si cancerul ar fi cauzate de o deficienta nutritionala, dar si emotionala si nu de o bacterie, virus sau toxina nedescoperita. Aceasta deficienta nutritionala este corelata dupa cum sustin unii cercetatori, cu absenta unei substante pe care omul modern a eliminat-o din dieta sa, Vitamina B17.

Vitamina B17 este formata din doua molecule de glucoza, o molecula de acid cianhidric (compus anti-neoplatic) si o alta molecula de benzaldehida (compus analgezic). Cea mai bogata sursa de vitamina B17 se pare ca ar fi in samburii de caisa. Din aceasta sursa se prepara, comercial si Vitamina B17 FORTE, un produs cu studii clinice care contine si extract de Kombucha care prin complexitatea de vitamine si minerale cu rol antioxidant poate stimula sistemul imunitar al bolnavului.

Studiile realizate de Dr. Ernest Krebs sustin ca un aport optim de vitamina b 17 asa cum este si cel din formula B 17 FORTE poate sa previna aparitia bolii secolului si nu numai, ea este de folos si in timpul tratamentului clasic

A urma un tratament naturist pentru cancer este considerat in continuare un subiect tabu, ba chiar exista de cele mai multe ori opozitii vehemente din partea medicilor care nu sunt de acord cu naturistele sub nicio forma, nici macar atunci cand vin fosti bolnavi care au urmat un anumit tratament naturist si au scapat de cancer.

La fel vitamina b 17 este puternic contestata de catre medicina clasica chiar daca exista destui adeptii ai acestei terapiei neconventionale care declara ca nu se doreste promovarea acestui tratament cu vitamina b 17.

Vitamina B17 este o substanta naturala compusa din doua substante, o alhedica benzoica si o cianura. Despartite aceste doua componente sunt toxice, insa in componenta acestei Vitamine speciale B17 acestea devin inofensive ba chiar utile pentru organism. Se cunoaste doar o singura substanta ce poate dezbina Vitamina B17 si anume Beta-Glucosidaza.

Aceasta substanta, asa cum spune Dr.Griffin, se gaseste in cantitati destul de mici in celulele corpului, mai putin in organe precum splina, ficatul si intestinele endocrine, insa abunda in celulele si tesuturile canceroase. In consecinta, Amigdalina este descompusa efectiv in componentele sale in regiunile afectate de cancer si mai putin efectiv in restul organismului.

Tesuturile atrase de glucoza din Vitamina B17 sunt pacalite sa consume aceasta substanta. insa in acest proces vor descompune Amigdalina in elementele constituente ei nocive pentru toate celulele degenerative si le va extermina dupa cum sustine Dr Griffin.

Astfel, Vitamina B17 dupa conform doctor Griffin, reuseste sa distruga aceste celulele fara a dauna tesuturilor sanatoase, deoarece pe langa substanta ce ajuta la descompunerea Amigdalinei prezenta in celule si in concentratie mai mare in ficat, splina si intestine endocrine, aici exista si o a doua enzima, Rhodanese care neutralizeaza cianura si aldehida benzoica si le transforma in substante nutritive.

Enzima protectoare, totusi, nu este prezenta in celulele bolnave si astfel ele nu pot fi protejate asa cum este cazul celor sanatoase.

De ce este mai bun B 17 FORTE decat alte produse similare de pe piata?

B 17 FORTE este singurul produs cu studii clinice care contine samburi de cais si KOMBUCHA pentru intarirea sistemului imunitar si nu numai. Aceasta formula completa, merita adminstrata de persoanele care sunt interesate de afectiunile stomacului, duodenului, ficatului, pancreasului, colonului, dar si de persoanele cu dureri sau probleme de prostata, ovare, plamani.

Sunt persoane care au utilizat acest produs si in cazul unor afectiuni ale pielii, hemangioame hepatice si stari de oboseala nejustificata sau depresie.

Kombuca un element important din formula B 17 FORTE ce contribuie la detoxifierea organismului, deci la eliminarea toxinelor care pot sa devina sursa de imbolnavire.

Cei care doresc sa incerce B 17 FORTE pot descoperi ofertele si informatiile complete despre acest produs revolutionar la noi pe site-ul Farmacie.BIO sau la telefon 0735 390 878.


Email
Clinici
recomandate

Citeste si despre:

Produsele cu traditie, acum la blister

Obligativitatea purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS CoV-2 pe durata starii de alerta

Tipuri de tuse pe care nu trebuie sa le ignori

Sfaturi nutritionale pentru adulti in perioada Covid 19

Masuri de preventie luate de comunitatea oftalmologilor dn Romania. Vino la oftalmolog! Vezi clar ca e sigur!

Insuficienta cardiaca – ce este si cum se trateaza fara operatie

Good Days Therapy se alatura luptei impotriva Covid-19 cu o donatie de 50.000 lei si produse pentru medici si pacienti

Mentinerea statusului optim al vitaminei D poate asigura protectie impotriva Covid-19?

Recomandari pentru sanatate gastro-intestinala cu ocazia Sarbatorilor Pascale

Al 24-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus