Parasites – in lupta cu parazitii

Publicat: 21 Octombrie 2020 | Actualizat: 21 Octombrie 2020

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

COSMO PHARM lanseaza in luna Octombrie a anului 2020, intr-o formula unica pe piata din Romania, Vitamina C 500 Imuno complex cu Zinc, Soc si Coacaz negru, scut pentru imunitate cu absorbtie imediata.

Vitamina C 500 Imuno Complex cu Zinc, Soc si Coacaz negru a fost special conceput pentru intarirea imunitatii si prevenirea afectiunilor cauzate de virusuri si bacterii: raceli, gripe, viroze respiratorii.

Vitamina C 500 Imuno Complex asigura un cocktail de ingrediente in concentratii mari, stabile datorita extractelor standardizate, cu absorbtie imediata in organism.
O singura tableta de Vitamina C 500 Imuno Complex contine 550 mg Vitamina C, 13 mg Zinc, 10 mg Soc si 10 mg Coacaz-negru. Administrata zilnic pe o perioada de minim 30 de zile de catre persoanele cu imunitate scazuta, cele cu deficit de Zinc, de vitamina C, sau de cele care isi doresc un organism cu un sistem imunitar puternic, garanteaza o reactie rapida in fata infectiilor de tip viral sau bacterian.

Vitamina C 500 Imuno Complex cu Zinc, Soc si Coacaz negru se administreaza 2 tablete/zi, dupa masa, inainte si in timpul sezonului rece, atunci cand transmiterea virusurilor si a bacteriilor este favorizata de temperaturile scazute, in cazul unui sistem imunitar slabit, avitaminoze, epuizare, convalescenta, anemii, stres, burnout.

Vitamina C, 550 mg: intareste sistemul imunitar, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, reduce oboseala si extenuarea. Cercetarile au demonstrat ca Vitamina C are capacitatea de a reduce severitatea racelii si perioada de recuperare cu 8% la adulti, prin producerea de globule albe, limfocite si fagocite.

Zincul, 13 mg: ajuta la combaterea infectiilor si grabeste vindecarea, fiind crucial pentru dezvoltarea normala si functia celulelor care mediaza imunitatea innascuta, neutrofilele si celulele NK. Rolul anti-oxidant ajuta la prevenirea leziunilor provocate de radicalii liberi in timpul proceselor inflamatorii. Zincul reduce riscul de a contracta o infectie a cailor respiratorii superioare si durata racelilor.

Vegetarienii, consumatorii de alcool, persoanele care au o dieta precara sau cei cu afectiuni digestive prezinta un risc ridicat de deficit de zinc.

Socul, 10 mg: are proprietati antibacteriene si antivirale, stimuleaza sistemul imunitar, contribuie la pastrarea nivelului normal al glucozei si ajuta la protejarea impotriva stresului oxidativ. Studiile au aratat ca suplimentele cu extract de soc au redus durata gripei cu patru zile.

Coacazul-negru, 10 mg: pe langa o cantitate ridicata de vitamina C, coacazele negre contin numerosi antioxidanti si antociani care apara celulele de actiunea distructiva a radicalilor liberi. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, usureaza simptomele gripei si are puternice proprietati antimicrobiene.

Vitamina C 500 Imuno Complex cu Zinc, Soc si Coacaz negru este recomandat la primele semne de slabire a sistemului imunitar, infectii virale si bacteriene ale cailor respiratorii, gripe, raceli, viroze, sinuzite, amigdalite, oboseala cronica, epuizare, astm, alergii si expunere la noxe.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotorii ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), Canada, precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™Krill Oil), FMC (EPAX Fish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka™(QH™), Sabinsa Corp si Ixoreal Biomed.
COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!


Email

Mentine starea de sanatate si creste calitatea vietiiMentine starea de sanatate si creste calitatea vietii

Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant

Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?

Un copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burticaUn copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burtica

Citeste si despre:

Viermii si parazitii intestinali

Tipuri de paraziti si simptomatologie

10 semne ale infestarii cu paraziti intestinali

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului

Tamaia suprima inflamatia la nivelul articulatiilor

Este eficienta stimularea sistemului imunitar?

Pe ring: lupta pentru control dintre parinti si copii

Remedii naturale impotriva parazitilor intestinali

Simptome ale bolilor parazitare sau cum se manifesta infectiile cu paraziti

Beneficiile uleiurilor esentiale in lupta cu raceala si gripa