Nutriensa – gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice

Publicat: 15 Iunie 2020 | Actualizat: 15 Iunie 2020

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

“Sanatatea necesita cunoasterea constitutiei omului si puterea diferitelor alimente, atat naturale cat si cele facute de om” afirma Hipocrate

Un regim alimentar adecvat si variat ar putea oferi, in conditii normale, toti nutrientii necesari dezvoltarii optime si asigurarii unei vieti sanatoase insa, din cauza schimbarilor produse in ultimele decenii in stilul de viata, multi consumatori aleg sa-si completeze dieta prin suplimente alimentare.

Numeroase studii au demonstrat ca poluarea din ce in ce mai intensa a mediului ambiant (aer, apa, alimente) si stresurile cotidiene ale vietii moderne, duc deseori la stari sub-optimale ale sanatatii care trebuie contracarate. Astfel, cresterea rezistentei generale a organismului si meninerea functiilor fiziologice proprii ale acestuia au devenit prioritai absolute.

Traind intr-o societate cu un ritm al vietii extrem de alert, cu o suprasolicitare fizica si intelectuala majora, in care alimentatia, din diverse motive, devine restrictiva, se observa o crestere a interesului populatiei pentru consumul de suplimente alimentare.

Factorii care stau la baza acestei cereri sunt:
• Interesul crescut al populatiei pentru mentinerea starii de sanatate si cresterii calitatii vietii
• Imbatranirea populatiei si nevoia de a fi activ mai multi ani
• Diversitatea de produse disponibile
• Dezvoltarea de produse noi si eficienta sporita a acestora
• Accesul la informatii de specialitate

Nutriensa, este gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice, dezvoltata in acest context, al interesului din ce in ce mai mare al populatiei pentru ingrijire personala.

Nutriensa cuprinde produse pe baza de vitamine, minerale si diverse extracte standardizate care sustin functiile fiziologice ale organismului. Gama de suplimente alimentare Nutriensa deriva in primul rand din nevoia consumatorului de a ramane activ, si a face fata vietii moderne suprasolicitante.

Nutriensa inseamna in acelasi timp creativitate, prin formule inovative si produse care combina multiple ingrediente cu proprietati active dovedite stiintific, asigurand astfel consumatorilor accesul la nutrientii necesari bunei functionari a organismului, cat si maturitate, prin informare corecta, precum si eficacitatea si siguranta produselor sustinute de experienta companiei.

Prin gama de suplimente alimentare Nutriensa, care conditioneaza extracte vegetale standardizate, compania Antibiotice vine in mod responsabil in intampinarea persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Nutriensa este mai mult decat suma produselor care intra sub umbrela sa. Nutriensa iti pune la indemana ce ai nevoie ca sa faci fata vietii tale, asa cum este ea, in conditii optime.

Te sprijina, iti ofera alternative.


Email
Clinici
recomandate

Aspergillus fumigatus - poate duce la complicatii in cazul bolnavilor de Covid-19 Aspergillus fumigatus - poate duce la complicatii in cazul bolnavilor de Covid-19

Nutrienti necesari dezvoltarii optimeNutrienti necesari dezvoltarii optime

Citeste si despre:

Pierderea mirosului - o veste buna pentru pacientii cu COVID-19?

Ai dinti sau masele lipsa? Afla ce poti face

Alunitele: ce sunt si ce trebuie sa stim despre ele?

COVID-19 se transmite prin consumul de alimente? Ce spune Protectia Consumatorului?

Vaccinul anti-COVID dezvoltat de Johnson & Johnson produce un raspuns imunitar puternic. Studiu preliminar

Excelenta din interior catre exterior

Aspergillus fumigatus si Aspergillus niger – agentii patogeni care se regasesc peste tot si care pot duce la complicatii in cazul bolnavilor de Covid-19

Copilul tau a luat paduchi? Nu te panica, iata solutia!

Britanicii fac primele teste cu vaccinuri anti-COVID pe voluntari infectati intentionat cu SARS-COV-2

O aplicatie mobila afiseaza cate cazuri de COVID-19 sunt intr-o anumita zona a lumii

Johnson & Johnson incepe testele finale al vaccinului anti-COVID

1.767 de noi cazuri de COVID-19. Aproape 500 de bolnavi internati la Terapie Intensiva

1 din 7 voluntari care au primit vaccinul rusesc a prezentat efecte secundare