Detoxifierea este primul pas spre sanatate

Publicat: 15 Octombrie 2009 | Actualizat: 13 Iulie 2012

SECOM te ajuta sa il faci

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare si eliminare a toxinelor din organism. Toxina poate fi orice substanta care are efect negativ asupra organismului. Multe dintre aceste toxine provin din alimentatie, administrarea de medicamente si atmosfera. Chiar si corpul, si bacteriile din intestine produc toxine. In interiorul organismului, grasimile, in special cele oxidate si colesterolul, radicalii liberi si alte molecule daunatoare actioneaza ca si toxine. Digestia inceata, disfunctiile colonului, activitatea deficitara a ficatului, slaba eliminare prin intermediul rinichilor, tractului respirator si pielii duc la toxicitate crescuta in organism.

Incarcarea organismului cu substante nocive determina anumite dezechilibre ale organelor care pot duce pana la imbolnavirea acestora, simptomele aparute fiind: oboseala, scaderea capacitatii de concentrare si memorare, migrene, iritabilitate, functionarea deficitara a tractului digestiv, durerile osteo-articulare, afectiuni dermatologice, imunitate scazuta, cresterea in greutate, predispozitie la raceli frecvente.

Pentru a evita aparitia acestor simptome si agravarea lor SECOM va recomanda Thisiylin Mineral Cleansing Kit - o alternativa eficienta pentru o cura de detoxifiere. Este un produs 100% natural, complex, cu o formula perfect echilibrata pentru detoxifierea intregului organism in trei faze, pe o durata de 15 zile.
Iti poti imbunatati sanatatea lucrand cu propriul organism in procesul natural de regenerare. Inainte ca organismul sa poata reface tesuturi si organe sanatoase trebuie sa fie curatat de toxine. Daca nu este detoxifiat procesul natural de refacere al organismului va fi coplesit. Chiar si atunci cand alimentatia este naturala, daca organismul este supraincarcat cu toxine nu se vor obtine cele mai bune rezultate. Este important ca fiecare program de imbunatatire a sanatatii sa inceapa cu un program de detoxifiere. Administrarea periodica a unei cure de detoxifiere face minuni pentru sanatatea noastra!

Beneficiile detoxifierii sunt imbunatatirea aspectului pielii, cresterea nivelului de energie, imbunatatirea digestiei, cresterea rezistentei sistemului imunitar si per total o stare de mai buna dispozitie - toate pentru o sanatate mult imbunatatita si durabila.

Asadar, alegeti garantia calitatii, pentru a va imbunatati sanatatea si pentru a fi mereu plini de viata!
SECOM activeaza pe piata de produse parafarmaceutice, segmentul de suplimente alimentare si este unic importator a 9 branduri de produse naturale care acopera o gama larga de afectiuni.

Pentru mai multe detalii despre produs, vizitati site-ul http://secom.ro/


Email

9 vitamine cu rol in cresterea naturala a imunitatii9 vitamine cu rol in cresterea naturala a imunitatii

Citeste si despre:

Protectia totala a ficatului de la Secom

De ce sa aveti grija de sistemul dvs. digestiv

Abuzul de narcotice

Terapia Mayr sau tehnica de intinerire a corpului, mintii si spiritului

Stres, anxietate, tulburari de somn? Bucura-te de Ashwagandha!

Cum ingrijim o rana infectata?

Masuri de preventie luate de comunitatea oftalmologilor dn Romania. Vino la oftalmolog! Vezi clar ca e sigur!

Importanta examinarilor anuale

Arterele - ce rol au si cum sa le protejam?

Cum puteti sa slabiti eficient prin Zumba

Cancerul hepatic

Mai multa energie in cinci zile, cu ajutorul vitaminelor