De ce e important sa mentii echilibrul glandelor endocrine

Publicat: 05 Mai 2011 | Actualizat: 11 Iulie 2012

Generalitati


Glandele endocrine sunt formatiuni celulare care secreta hormoni cu rolul de a stimula si de a controla activitatea anumitor organe sau a intregului organism uman. Daca glandele endocrine nu produc hormoni in cantitatea in care organismul nostru are nevoie, apar probleme precum pilozitatea excesiva sau dimpotriva chelia, infertilitatea, tulburarile ritmului cardiac, dereglarile menstruale repetate, cresterile sau scaderile nejustificate in greutate, sindromul ovarului polichistic, gusa etc.

Produsele naturale Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men
sunt formule complexe, special dezvoltate pentru echilibrarea functiilor principalelor glande endocrine si a organelor vitale feminine si masculine.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Cum functioneaza glandele endocrine

gland caps

Glandele endocrine sunt hipofiza, suprarenalele, tiroida, paratiroidele, pancreasul endocrin, testiculele, ovarele si epifiza, rolul lor fiind de a mentine echilibrul intern al organismului, de a controla procesele de crestere si dezvoltare, de a influenta activitatea organelor sexuale si de a asigura adaptabilitatea organismului la stresul fizic si psihic. Dintre aceste glande, hipofiza si tiroida sunt cele care ne influenteaza cel mai mult starea de sanatate.

Hipofiza, numita si glanda pituitara, este centrul de comanda al sistemului endocrin si este responsabila cu reglarea nivelului de hormoni secretati de tiroida, suprarenale, ovare sau testicule. Modificarea valorilor hormonale normale, cauzata de stres si toxinele acumulate in organism, face ca hipofiza sa primeasca informatii gresite si “sa se reprogrameze” conducand in timp la instalarea unor afectiuni grave cum este adenomul hipofizar.

Glanda tiroida are rolul de a controla cresterea si diferentierea celulara, de a sprijini echilibrul metabolic si de a mentine functionarea normala a organismului. Femeile sunt de cinci ori mai predispuse decat barbatii la hipotiroidism, afectiune care consta in incetinirea functiilor tiroidei si care se manifesta prin dificultati frecvente de concentrare, nevoie sporita de somn, oboseala constanta si dereglarea ciclului menstrual.

Cum te pot ajuta produsele naturale Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men

gland caps men

Acestea sunt formule concepute pentru nevoile specifice ale femeilor si barbatilor, pe baza de extracte glandulare, degresate, fara toxine, obtinute printr-un proces tehnologic avansat prin care se pastreaza toata puterea lor enzimatica. Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men contin extracte din plante cu efect potentator si componente homeopate pentru efect sinergetic.

Multi Gland Caps For Women ajuta la mentinerea echilibrului hormonal feminin, la imbunatatirea libidoului si a starilor in pre si post-menopauza. Ajuta la echilibrarea functiilor glandelor endocrine si la stimularea functionarii organelor vitale. Ajuta la reducerea riscului de aparitie si manifestare a unor afectiuni precum endometrioza, dismenoreea, amenoreea, metroragia, ovarul polichistic, hirsutismul, infertilitatea, fibromul uterin si mastoza fibrochistica.

Multi Gland Caps For Men ajuta la mentinerea echilibrului hormonal masculin, la inhibarea mecanismelor calvitiei, hipertrofiei prostate, prostatitei, impotentei si infertilitatii. Ajuta la echilibrarea functiilor glandelor endocrine si la stimularea functionarii organelor vitale. De asemenea, stimuleaza detoxifierea organismului de radicalii liberi, substante chimice industriale, pesticide, metale grele si hormoni in exces.

Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men fac parte din portofoliul Secom si sunt disponibile in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

Acestea sunt suplimente alimentare. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


Email

Asigura functionarea normala a vaselor de sange cu rol antioxidantAsigura functionarea normala a vaselor de sange cu rol antioxidant

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Cum afecteaza COVID-19 copiii?

Nelu Tataru: „Urmeaza trei-patru saptamani grele! Haideti sa participam cu toti la scaderea numarului de cazuri”

Alimentatia - cheia succesului pentru o sanatate de fier

Un bebelus de 4 luni este cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania

Raed Arafat: ”Se va ajunge la zile in care se vor inregistra si 100 de pacienti ce vor intra in ATI”

Inflamatia din corp iti poate pune in pericol sanatatea!

Nu lasa ficatul sa duca tot greul!

5 Recomandari in caz de diaree acuta, indiferent de cauza ei - inclusiv virala ( COVID 19)

Nelu Tataru: ”O prima transa de vaccin anti-COVID ar putea sa ajunga in Romania la sfarsitul lunii decembrie”

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa vindecare. Care sunt cele mai comune simptome in randul romanilor?

Experiment. Cat de eficiente sunt mastile din bumbac, sanitare si N95 impotriva noului coronavirus?

Tratamentul artrozei cu acid hialuronic

Numarul varstnicilor cu COVID-19 creste in Europa, inclusiv in Romania