De ce e important sa mentii echilibrul glandelor endocrine

Publicat: 05 Mai 2011 | Actualizat: 11 Iulie 2012

Generalitati


Glandele endocrine sunt formatiuni celulare care secreta hormoni cu rolul de a stimula si de a controla activitatea anumitor organe sau a intregului organism uman. Daca glandele endocrine nu produc hormoni in cantitatea in care organismul nostru are nevoie, apar probleme precum pilozitatea excesiva sau dimpotriva chelia, infertilitatea, tulburarile ritmului cardiac, dereglarile menstruale repetate, cresterile sau scaderile nejustificate in greutate, sindromul ovarului polichistic, gusa etc.

Produsele naturale Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men
sunt formule complexe, special dezvoltate pentru echilibrarea functiilor principalelor glande endocrine si a organelor vitale feminine si masculine.

Cum functioneaza glandele endocrine

gland caps

Glandele endocrine sunt hipofiza, suprarenalele, tiroida, paratiroidele, pancreasul endocrin, testiculele, ovarele si epifiza, rolul lor fiind de a mentine echilibrul intern al organismului, de a controla procesele de crestere si dezvoltare, de a influenta activitatea organelor sexuale si de a asigura adaptabilitatea organismului la stresul fizic si psihic. Dintre aceste glande, hipofiza si tiroida sunt cele care ne influenteaza cel mai mult starea de sanatate.

Hipofiza, numita si glanda pituitara, este centrul de comanda al sistemului endocrin si este responsabila cu reglarea nivelului de hormoni secretati de tiroida, suprarenale, ovare sau testicule. Modificarea valorilor hormonale normale, cauzata de stres si toxinele acumulate in organism, face ca hipofiza sa primeasca informatii gresite si “sa se reprogrameze” conducand in timp la instalarea unor afectiuni grave cum este adenomul hipofizar.

Glanda tiroida are rolul de a controla cresterea si diferentierea celulara, de a sprijini echilibrul metabolic si de a mentine functionarea normala a organismului. Femeile sunt de cinci ori mai predispuse decat barbatii la hipotiroidism, afectiune care consta in incetinirea functiilor tiroidei si care se manifesta prin dificultati frecvente de concentrare, nevoie sporita de somn, oboseala constanta si dereglarea ciclului menstrual.

Cum te pot ajuta produsele naturale Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men

gland caps men

Acestea sunt formule concepute pentru nevoile specifice ale femeilor si barbatilor, pe baza de extracte glandulare, degresate, fara toxine, obtinute printr-un proces tehnologic avansat prin care se pastreaza toata puterea lor enzimatica. Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men contin extracte din plante cu efect potentator si componente homeopate pentru efect sinergetic.

Multi Gland Caps For Women ajuta la mentinerea echilibrului hormonal feminin, la imbunatatirea libidoului si a starilor in pre si post-menopauza. Ajuta la echilibrarea functiilor glandelor endocrine si la stimularea functionarii organelor vitale. Ajuta la reducerea riscului de aparitie si manifestare a unor afectiuni precum endometrioza, dismenoreea, amenoreea, metroragia, ovarul polichistic, hirsutismul, infertilitatea, fibromul uterin si mastoza fibrochistica.

Multi Gland Caps For Men ajuta la mentinerea echilibrului hormonal masculin, la inhibarea mecanismelor calvitiei, hipertrofiei prostate, prostatitei, impotentei si infertilitatii. Ajuta la echilibrarea functiilor glandelor endocrine si la stimularea functionarii organelor vitale. De asemenea, stimuleaza detoxifierea organismului de radicalii liberi, substante chimice industriale, pesticide, metale grele si hormoni in exces.

Multi Gland Caps For Women si Multi Gland Caps For Men fac parte din portofoliul Secom si sunt disponibile in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

Acestea sunt suplimente alimentare. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

Ai grija de sanatatea prostatei cu solutii naturaleAi grija de sanatatea prostatei cu solutii naturale

Citeste si despre:

Atitudinea pozitiva - cat de importanta este si cat te influenteaza cei cu atitudine negativa/pozitiva

Ce putem sti despre disautonomie?

Alimente care afecteaza dantura. Ce este bine si ce nu este bine sa mananci?

Greseli in administrarea medicamentelor

Mituri frecvente asociate depresiei

Probiotice pentru o digestie usoara de Sarbatori

Rezolutia pe 2020 - simte-te bine in pielea ta!

Medicina functionala si integrativa, aliat in prevenirea si tratarea bolilor digestive

Poate dermatita seboreica sa provoace caderea parului?

Cand incepe pubertatea si care sunt stadiile acesteia?

Modalitati de a adormi cand ai nasul infundat

Cele mai frecvente mituri despre sarcina

Sunt sigure uleiurile esentiale pentru copii?