5 agenti de slabire intr-o capsula. Slabire la puterea 5.

Publicat: 26 Aprilie 2013 | Actualizat: 26 Aprilie 2013

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Daca suferiti din cauza kilogramelor in plus si, orice ati face, nu mai reusiti sa scapati de ele, inseamna ca organismul dvs. a devenit rezistent la slabire!

Astfel, orice procedeu de slabire ati incerca, acesta nu va actiona decat asupra unei singure cauze responsabile de ingrasare.

De exemplu, este posibil sa observati o imbunatatire la nivelul functiei de eliminare, dar, in acelasi timp, in continuare va va fi foame si va va fi greu sa va controlati poftele. Pe scurt, nu veti putea sa actionati simultan asupra tuturor factorilor cheie ai slabitului sanatos.

De aceea, exercitiile si dietele nu vor functiona niciodata si nu va vor aduce rezultatele sperate. Este nevoie ca simultan:

Pentru a asigura o actiune completa, care sa fie eficienta si in cazul persoanelor la care s-a instalat rezistenta la slabire, un laborator francez a avut ideea de a concentra, pentru prima data, intr-o singura capsula, toate proprietatile caloriilor negative detinute de un numar limitat de alimente.

Va intrebati care sunt cele 5 alimente care va fac sa slabiti, datorita aportului de calorii negative?

Sunt acele alimente, din care cu cat mancati mai mult, cu atat slabiti mai mult, deoarece acestea ard mai multe calorii decat contin si, astfel, grasimea este expulzata din corp.

Studiile clinice au evidentiat ca aceste 5 alimente sunt: anghinarea, varza, ardeiul iute rosu, otetul din cidru de mere si ceaiul verde Mate.
Insa, imaginati-va cum ar fi daca ati introduce in alimentatia dvs. de zi cu zi numai anghinare, supa de varza si salate asezonate cu ardei iute rosu si otet din cidru de mere, toate acestea insotite de cani de ceai Mate verde.

Imaginati-va cum ar fi ca aceasta sa devina rutina dvs. de zi cu zi! Este imposibil! De aceea, este cu atat mai avantajoasa si benefica incapsularea tuturor acestor 5 agenti de topire a kilogramelor!

Lansata pe piata acum 3 luni, aceasta capsula revolutionara s-a bucurat de un imens succes! Pierderile in greutate raportate de catre cei care au incercat-o depasesc tot ceea ce s-a inregistrat pana acum!

Oferta incredibila de lansare este valabila pana la 01.05.2013. Beneficiati de cure si cadouri gratuite! Astfel, daca alegeti o cura de 15, 30, 45 sau 60 zile, veti primi gratuit alte 15, 30, 45 sau 60 zile!

Click aici pentru a afla totul despre Slim5 si a descoperi curele care va aduc transport gratuit, creme anticelulitica si masuratoare corporale cadou!


Email

Mentine elasticitatatea, hidratarea si tonicitatea pieliiMentine elasticitatatea, hidratarea si tonicitatea pielii

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Un medic francez vorbeste despre cercul vicios al ingrasarii