Supa rece de salata verde

Actualizat: 22 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Salata verde este un aliment bogat in vitamina C, beta-caroten si antioxidanti cu beneficii directe in controlul urticariei.

Menta, alt ingredient cheie din aceasta reteta, amelioreaza simptomele cutanate alergice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Procesati castravetii in blender pana cand obtineti o pasta zemoasa, apoi adaugati salata verde, otetul, uleiul de masline, menta si frunzele de oregano.
  2. Asezonati cu sare si piper, apoi turnati apa plata, cat sa obtineti o supa cu textura lichida.
  3. Lasati supa la frigider aproximativ doua ore.
  4. Garnisiti preparatul cu frunze de menta inainte de servire.

Citeste si despre:

Dieta cu pepene verde Dieta macrobiotica pentru toamna 9 alimente recomandate cand aveti gripa Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna Alimentatia corecta pe timp de iarna Detoxifiere naturala de primavara Beneficiile busuiocului Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa Dieta de 4 zile Recomandari alimentare pentru vara Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei 6 retete sanatoase de vara 6 moduri sa va detoxifiati organismul si sa va intariti imunitatea in mod natural
Cere sfatul medicului ×