Supa rece de salata verde

Publicat: 22 Decembrie 2014 | Actualizat: 22 Decembrie 2014

Salata verde este un aliment bogat in vitamina C, beta-caroten si antioxidanti cu beneficii directe in controlul urticariei.

Menta, alt ingredient cheie din aceasta reteta, amelioreaza simptomele cutanate alergice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Procesati castravetii in blender pana cand obtineti o pasta zemoasa, apoi adaugati salata verde, otetul, uleiul de masline, menta si frunzele de oregano.
  2. Asezonati cu sare si piper, apoi turnati apa plata, cat sa obtineti o supa cu textura lichida.
  3. Lasati supa la frigider aproximativ doua ore.
  4. Garnisiti preparatul cu frunze de menta inainte de servire.

Email

Citeste si despre:

Dieta cu pepene verde

Dieta macrobiotica pentru toamna

9 alimente recomandate cand aveti gripa

Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Cum ingrijim o rana infectata?

3 solutii naturale pentru starile de stres si anxietate cauzate de Covid-19

Masuri de preventie luate de comunitatea oftalmologilor dn Romania. Vino la oftalmolog! Vezi clar ca e sigur!

Detoxifiere naturala de primavara

Beneficiile busuiocului

9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Dieta de 4 zile

Recomandari alimentare pentru vara