Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou

Publicat: 26 Ianuarie 2009 | Actualizat: 24 Octombrie 2014

Informatii nutritionale/portie (500 g):
Calorii: 285
Proteine: 9.9 g
Grasimi: 11.3 g
Glucide: 32


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii cartofii.
  2. Se curata si se taie conopida (varza) si se amesteca cu cartofii. Se adauga 250 g de apa fierbinte si se pun la fiert.
  3. Se fierbe orezul in 250 de grame de apa.
  4. Se adauga 150 g de lapte si sare peste orez si pun din nou la fiert.
  5. Se amesteca apoi orezul cu cartofii si conopida (varza) si se mai lasa putin la fiert impreuna.
  6. Separat, se bat bine galbenusurile cu 150 g de lapte pana se formeaza o crema si se adauga peste supa de legume.
  7. Se adauga untul, se amesteca bine, apoi se serveste.


Supa are o consistenta mai groasa, apropiata de cea a piureului.





Email

Solutii naturale pentru afectiunile tractul urinarSolutii naturale pentru afectiunile tractul urinar

Citeste si despre:

Alaptarea

Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara

Capsunile: surse naturale de antioxidanti

8 categorii de alimente care declanseaza sindromul de colon iritabil

Cat inseamna o portie de fructe sau legume?

Anemia feripriva- simptome, cauze si remedii naturale

Nutriensa – gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice

Fereste-te de diaree si indigestii in vacante

28 de alimente supernutritive

Dieta pentru persoanele cu ficat gras

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii

Zece beneficii ale unei alimentatii sanatoase

Vitamine pentru un bronz sanatos