Supa miso

Actualizat: 09 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta inspirata din bucataria traditionala japoneza ajuta la detoxifierea ficatului si combaterea infectiilor, fiind o alegere excelenta pentru bolnavii de ciroza hepatica.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati toate legumele in bucati potrivite, introduceti-le intr-o oala mare, turnati peste apa cat se acopere si lasati-le la fiert pana devin moi.
  2. Adaugati un praf de sare si luati oala de pe foc.
  3. Portionati supa in boluri separate si adaugati in fiecare cate o lingurita de suc de ghimbir si o jumatate de lingurita de miso.
  4. Presarati deasupra patrunjelul proaspat si serviti imediat.

Citeste si despre:

Supa minestrone Supa simpla de morcovi Supa de varza Supa de linte cu tofu Supa de linte si morcovi Supa toscana de fasole alba Supa rece de ananas „Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebreaza 170 de ani Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – alege apa potrivita pentru inima, muschi si sistem nervos Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa de linte Supa de pui Supa crema de legume verzi Supa de mazare Dieta cu supa de varza Supa de legume