Supa din carne de vita cu spanac

Publicat: 09 Iunie 2010 | Actualizat: 27 Octombrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
  2. Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
  3. Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.

Va dorim pofta buna!


Email

Remediu natural in afectiunile hepatice croniceRemediu natural in afectiunile hepatice cronice

Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Boala Crohn: regim alimentar

Cele mai bune si mai rele aperitive

Cum sa faceti cumparaturi in mod sanatos

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului

Curcuminul si piperul negru: un duo imbatabil pentru sanatatea intregului organism

Indreptarea dintilor in cele mai vechi timpuri

Medicina functionala si integrativa, aliat in prevenirea si tratarea bolilor digestive

Surse importante de calciu

Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica

Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor

Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani

Dieta ABS