Supa de vita cu orz

Actualizat: 18 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta supa hranitoare cu carne de vita si orz poate fi consumata in siguranta de catre persoanele care sufera de insuficienta cardiaca.

Continutul de sodiu este redus la minimum, fara sacrificarea aromei sale indragite de cei mari si cei mici deopotriva.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati intr-o oala mare carnea, orzul si supa de legume.
  2. Asteptati sa dea in clocot si indepartati spuma cu o spumiera.
  3. Adaugati ceapa, morcovul, telina si ardeiul iute.
  4. Dati focul la mic si lasati supa sa fiarta incet, acoperita, aproximativ o ora, pana cand carnea devine frageda.
  5. Turnati in oala legumele congelate si mai lasati supa la fiert inca 20-30 de minute.
  6. Reteta este suficienta pentru aproximativ 12 portii.

Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale Ghid practic de prevenire al racelii si gripei in acest sezon Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica Cum sa scapi de balonare. Vezi ce alimente trebuie evitate
Cere sfatul medicului ×