Supa de toamna cu dovleac

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In controlul cirozei hepatice prin alimentatie, se recomanda un consum preponderent de fructe si legume, cereale integrale, nuci si seminte, produse cu probiotice in compozitie si alimente gatite cat mai dietetic.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati toate legumele si taiati-le in bucati potrivite.
  2. Adaugati-le intr-o oala mare si turnati apa, cat sa le acoperiti complet.
  3. Lasati-le la fiert pana devin fragede (nu prea moi).
  4. Completati cu apa, daca este nevoie.
  5. Adaugati sarea si mai lasati inca o data sa dea in clocot.
  6. Cand serviti aceasta supa, adaugati suc proaspat de ghimbir si presarati deasupra patrunjel.

Citeste si despre:

Trecerea la dieta de toamna Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna Dieta macrobiotica pentru toamna 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Sfaturi pentru o toamna sanatoasa: imunitate, alimentatie, dieta 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea Dieta de 4 zile Retete pentru detoxifiere 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii
Cere sfatul medicului ×