Supa de spanac si cartofi

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

La fel ca in cazul celorlalte afectiuni gastrice, duodenita este tinuta sub control cu ajutorul unui regim alimentar dietetic, axat pe produse care faciliteaza digestia.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati feliile de cartofi, spanacul taiat marunt, rosia taiata cuburi si ceapa maruntita fin.
  2. Turnati supa limpede intr-o oala mare si puneti-o pe foc.
  3. Cand legumele se inmoaie bine, adaugati-le in oala cu supa si lasati totul la fiert timp de 25 de minute.
  4. Asezonati cu sare si consumati preparatul dupa ce se raceste suficient (evitati mancarea prea fierbinte).

Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Cele mai bune si mai rele aperitive 10 alimente foarte sanatoase de care aveti nevoie in dieta zilnica Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Excesul de fructe si cresterea in greutate Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS Ghid de cumparare a alimentelor congelate Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Surse importante de calciu 28 de alimente supernutritive
Cere sfatul medicului ×