Supa de morcovi cu ghimbir

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Dieta recomandata pentru persoanele care sufera de varsaturi implica suplimentarea imediata a aportului de lichide, prin supe dietetice sau sucuri de legume usoare.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti supa de legume la fiert intr-o oala mare la foc mediu, adaugati morcovii si ghimbirul. Asteptati sa dea in clocot, apoi acoperiti oala cu capac si dati focul la mic.
  2. Atunci cand morcovii devin foarte fragezi, luati oala de pe foc si introduceti legumele in blender (dupa ce se racesc putin), pentru a prepara un piure fin.
  3. Transferati apoi piureul inapoi in oala si adaugati smantana, amestecand continuu pentru omogenizare.
  4. Asezonati cu sare si piper si asteptati ca supa sa mai dea inca o data in clocot.
  5. Serviti supa cu patrunjel proaspat presarat deasupra.

Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza Cum va puteti mentine iarna temperatura corpului la valori normale 6 moduri sa va detoxifiati organismul si sa va intariti imunitatea in mod natural Plan de detoxifiere pentru 7 zile Excesul de fructe si cresterea in greutate Detoxifiere naturala de primavara Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale Alimentatia si tratamentul adjuvant in caz de raceala sau gripa Diareea la copiii mai mici de 11 ani Dieta de 4 zile Alimente care va incalzesc Detoxifierea ficatului si curatarea sangelui Retete pentru detoxifiere Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei
Cere sfatul medicului ×