Supa de mazare si mozzarella

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In tulburarile de deglutitie, preparatele culinare trebuie fie usor de mestecat si ingerat, dar si cu un continut cat mai ridicat de nutrienti.

Supa de mazare si mozzarella are o textura cremoasa si ingrediente cu un aport nutritiv bogat.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti mazarea congelata si ceapa verde tocata in prealabil in apa (dupa primul clocot, adaugati si concentratul de legume).
  2. Cand legumele devin fragede, transferati-le intr-o strecuratoare (pastrati zeama in oala).
  3. Taiati mozzarella in bucati cat mai mici si introduceti branza in recipientul blenderului sau al robotului de bucatarie.
  4. Adaugati legumele fierte si bine scurse, apoi procesati pana cand obtineti o pasta fina.
  5. Transferati pasta de legume inapoi in oala, amestecati bine si asteptati ca supa sa mai dea inca o data in clocot.
  6. Serviti preparatul imediat.

Citeste si despre:

5 supe care ne ajuta sa slabim Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Alimentatia corecta pe timp de iarna Dieta Sacred Heart Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala Consumul de gluten: benefic sau nociv Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale Principii de alcatuire a meniurilor vegetariene. Leguminoasele Pedodontie - Dentitia copiilor Chistul glandelor Bartholin - bartholinita Tumorile hipofizare (ale glandei pituitare) Care sunt secretele unei diete sanatoase? Transpiratia si mirosul corpului Alaptarea
Cere sfatul medicului ×