Supa de linte si morcovi

Actualizat: 26 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supa crema de linte si morcovi este un preparat recomandat in dietele pacientilor care sufera de tulburari de deglutitie. Este hranitoare, iar textura cremoasa o face usor de consumat atunci cand exista probleme de glutitie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Toarna uleiul intr-o oala si pune ceapa. Las-o sa se caleasca pana cand se inmoaie. Adauga apoi morcovii si lasa-i sa se caleasca timp de 5 minute. Toarna supa si lasa totul sa fiarba timp de 30 de minute, pana cand morcovii si lintea se inmoaie. Adauga patrunjelul, coriandrul, sarea si piperul si mai lasa supa pe foc inca 5 minute.

Adauga legumele in blender si mixeaza-le pana obtii un piure. Subtiaza crema cu zeama in care au fiert legumele. Supa crema se serveste cu patrunjel proaspat pe deasupra.


Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Plan de detoxifiere pentru 7 zile Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Retete pentru detoxifiere Beneficiile dietei mediteraneene Detoxifiere naturala de primavara Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa Alimentatia sanatoasa Dieta macrobiotica pentru toamna Cum sa faceti cumparaturi in mod sanatos Topul alimentelor pentru un par sanatos 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii
Cere sfatul medicului ×