Supa de fasole verde

Publicat: 05 Decembrie 2014 | Actualizat: 05 Decembrie 2014

Supa de fasole verde este un preparat satios, recomandat in dieta bolnavilor de ciroza hepatica, datorita aportului crescut de nutrienti esentiali.

Gustoasa si usor de digerat, poate fi servita alaturi de crutoane la una din mesele principale ale zilei.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Sotati ceapa si morcovul in untul topit timp de 5 minute.
  2. Adaugati 1 litru de apa, fasolea si usturoiul.
  3. Asteptati sa dea in clocot, reduceti focul si lasati supa sa fiarba incet, cu oala acoperita, 20 de minute.
  4. Adaugati rosiile, busuiocul, sarea si piperul, apoi lasati supa la fiert inca 5 minute.

Email

Citeste si despre:

Dieta cu pepene verde

Dieta Sacred Heart

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Plan de detoxifiere pentru 7 zile

Excesul de fructe si cresterea in greutate

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Depresia – cauze, simptome, tratament

Alimentatie pentru o viata lunga

Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati!

Ghid de cumparare a alimentelor congelate

Dieta pentru stimularea fertilitatii

Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate