Supa de dovlecel

Publicat: 17 Iunie 2010 | Actualizat: 24 Octombrie 2014

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se topeste unul la foc mediu.
  2. Se caleste ceapa, aproximativ 5 minute.
  3. Se amesteca dovlecelul, cartofii, cimbrul, rozmarinul, busuiocul si piperul. Se fierbe 5 minute.
  4. Supa de pui se pune intr-o oala si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
  5. Se scot cartofii, se piseaza si se pun intr-un castron mare.
  6. Supa se ma lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga laptele si sosul de soia.
  7. Se pune supa peste piureul de cartofi si se amesteca.
  8. Se adauga mararul. Supa se lasa la racit.

Va dorim pofta buna!


Email

Ingredientele naturale din ficaton reduc colesterolulIngredientele naturale din ficaton reduc colesterolul

Citeste si despre:

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii

5 supe care ne ajuta sa slabim

Dieta cu supa de varza

Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri

Consumul de gluten: benefic sau nociv

Protectie si regenerare hepatica direct din natura

Aspira la vitalitate

Medicina functionala, sprijin eficient pentru pacientii oncologici

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Care sunt secretele unei diete sanatoase?

Alaptarea

Dieta Sacred Heart

Dieta Cambridge