Supa de dovleac cu lapte

Publicat: 22 Ianuarie 2009 | Actualizat: 27 Octombrie 2014

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.



Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

Dovleacul, beneficii si retete sanatoase

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii

Plan de detoxifiere pentru 7 zile

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Rezolutia pe 2020 - simte-te bine in pielea ta!

Probiotice pentru o digestie usoara de Sarbatori

6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului

Dieta ABS

Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara

Dieta pentru stimularea fertilitatii