Supa de dovleac cu lapte

Publicat: 22 Ianuarie 2009 | Actualizat: 27 Octombrie 2014

Informatii nutritionale/500g:

Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
  2. Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
  3. Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
  4. Se adauga untul si supa este gata de servire.



Va dorim pofta buna!


Email

Vitoral B12 spray oral - Puful tau de vitalitate! Facil de administrat, cu gust placut de cirese!Vitoral B12 spray oral - Puful tau de vitalitate! Facil de administrat, cu gust placut de cirese!

Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe viata. Ce trebuie sa stii despre afectiune.Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe viata. Ce trebuie sa stii despre afectiune.

Citeste si despre:

Dovleacul, beneficii si retete sanatoase

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii

Plan de detoxifiere pentru 7 zile

Solutia naturala pentru vaccinare eficienta si sigura

Tipuri de paraziti si simptomatologie

Suferi de candidoza? Afla cum te poti trata. Despre tratamente clasice, moderne si noi dezvoltari in domeniu

6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului

Dieta ABS

Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara

Dieta pentru stimularea fertilitatii