Supa de ceapa

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se topeste unul intr-o tigaie.
  2. Se adauga ceapa si sarea peste unt, se lasa sa se topeasca in jur de 10 minute, amestecand constant.
  3. Se presara in ploaie faina, si se lasa inca doua minute.
  4. Se adauga supa si se lasa la fiert cam 30 de minute.
  5. Se pune sarea, se adauga crutoanele si deasupra parmezanul ras.
  6. Se serveste calda.

Citeste si despre:

5 supe care ne ajuta sa slabim Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Alimentatia corecta pe timp de iarna Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Plan de detoxifiere pentru 7 zile Top 8 surse ascunse de sare Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Detoxifiere naturala de primavara Plante care va ajuta sa slabiti Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Dieta pe timp de vara Alimentatia pacientilor cu pirozis: sfaturi practice
Cere sfatul medicului ×