Supa de cartofi si varza

Actualizat: 27 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta supa cu un continut redus de sodiu este recomandata persoanelor care sufera de insuficienta cardiaca, atat prin prisma ingredientelor inofensive pentru aceasta afectiune, cat si datorita continutului redus de calorii.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti cartofii si ceapa intr-o oala mare si turnati apa cat sa acopere legumele.
  2. Lasati totul la fiert, la foc potrivit.
  3. Adaugati varza cand legumele se fragezesc si asezonati cu piper.
  4. Dizolvati faina intr-o cantitate mica de lapte, apoi adaugati crema obtinuta si restul laptelui in oala.
  5. Lasati supa sa mai dea in clocot de 2-3 ori, amestecand din cand in cand.
  6. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Dieta Sacred Heart Alimentatia corecta pe timp de iarna Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Descopera puterea plantelor pentru o minte agila si un somn odihnitor Manifestul emotiilor reale - 6 vedete din Romania provocate sa arate #EmotiiReale Plan de detoxifiere pentru 7 zile Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor 6 produse dietetice care ingrasa Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati! Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
Cere sfatul medicului ×