Supa crema de spanac cu smantana

Actualizat: 23 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Supa crema de spanac este unul dintre preparatele nelipsite din dietele pentru gastrita.


Supa crema de spanac are un efect calmant asupra simptomelor suparatoare de arsuri si dureri resimtite la nivelul abdomenului superior.


Ingrediente

Mod de preparare

Curata si spala spanacul si ceapa, apoi toaca-le marunt si pune-le la fiert, impreuna cu 5 cesti de apa. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, stinge focul si adauga legumele in blender. Toarna si sosul alb, asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust, si mixeaza-le bine, pana cand formezi o pasta. Toarna compozitia inapoi in oala si mai pune-o la fiert 2-3 minute. Serveste-o cu smantana proaspata, crutoane si patrunjel verde maruntit pe deasupra.


Citeste si despre:

5 supe care ne ajuta sa slabim Alimentatia sanatoasa la persoanele cu intoleranta la lactoza Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate 24 de moduri de a slabi fara dieta 8 categorii de alimente care declanseaza sindromul de colon iritabil Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta Cum pot duce salatele la ingrasare 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea Alimentatia sanatoasa cand suntem bolnavi! Cum puteti lua in greutate? Dieta pentru afectiunile gastrointestinale Ce sa mancati cand suferiti de diaree
Cere sfatul medicului ×