Supa crema de ciuperci
Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 10 feliute de bacon, taiate cuburi, fierte si scurse
- 1 lingura ulei de masline
- 450 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa alba medie
- 3 catei de usturoi tocati
- 450 ml de smantana
- 450 ml de supa de pui
- 3 linguri apa rece
- 3 linguri amidon de porumb
- 1/ lingurita piper
- 1/2 sare
- 150 g branza rasa
Mod de preparare:
Se pune uleiul de masline intr-o oala si se incalzeste la foc mediu. Se adauga ciupercile, ceapa tocata si usturoiul pana ce acestea incep sa se inmoaie. Se toarna peste compozitie supa de pui. Se adauga smantana amestecand continuu. Apoi se pun si amidonul de porumb, apa rece, sarea si piperul. Se incorporeaza totul bine. Se fierbe totul la foc mic, timp de 5 minute pana cand supa se ingroasa. Se garniseste cu bucatile de bacon, iar deasupra se presara branza cat inca e calda.