Cioppino

Publicat: 16 Ianuarie 2015 | Actualizat: 16 Ianuarie 2015

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Email

Citeste si despre:

Transfuziile sanguine - cand sunt necesare si cum se realizeaza

Depresia in cazul copiilor

Care sunt factorii ce influenteaza inaltimea unei persoane?

Cele mai bune 5 alimente care lupta cu imbatranirea

Medicament esential pentru tratamentul bolii Parkinson, din nou disponibil pentru pacientii din Romania

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Depresia – cauze, simptome, tratament

Cum sa linistesti un copil care plange in timpul somnului

Iti amortesc mainile? Ce afectiuni ar putea fi de vina?

Gura uscata noaptea? Care ar putea fi cauzele?

Eritemul infectios sau boala obrajilor palmuiti

Care sunt efectele alimentatiei asupra sanatatii vaginale?