Cioppino

Publicat: 16 Ianuarie 2015 | Actualizat: 16 Ianuarie 2015

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Email

Citeste si despre:

Glutamatul de sodiu utilizat ca adaos alimentar - un pericol pentru sanatate

Care este legatura dintre anxietate si pierderea apetitului alimentar?

Ce poate indica pierderea parului in cazul copiilor?

Produsele cu traditie, acum la blister

Obligativitatea purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS CoV-2 pe durata starii de alerta

Cum ingrijim o rana infectata?

Devirox - produs nou de la Herbagetica cu tripla actiune: antiviral intens, imunostimulator si protector pulmonar

Masuri de preventie luate de comunitatea oftalmologilor dn Romania. Vino la oftalmolog! Vezi clar ca e sigur!

Tipuri de tuse pe care nu trebuie sa le ignori

Sfaturi nutritionale pentru adulti in perioada Covid 19

Good Days Therapy se alatura luptei impotriva Covid-19 cu o donatie de 50.000 lei si produse pentru medici si pacienti

Mentinerea statusului optim al vitaminei D poate asigura protectie impotriva Covid-19?

Recomandari pentru sanatate gastro-intestinala cu ocazia Sarbatorilor Pascale