Cioppino

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Citeste si despre:

Celulele stem si bolile rare: o sansa reala de tratament Recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical: o decizie care nu suporta amanare Sindromul premenstrual – normalitate sau motiv de ingrijorare? Greata fara cauza aparenta – ce afectiuni poate ascunde Rolul vaccinurilor in prevenirea bolilor grave la copii „Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebreaza 170 de ani Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegerea incaltamintei Importanta vitaminei D in dezvoltarea osoasa a copiilor Tot ce trebuie sa stii despre chisturile arahnoidiene Somnul la copii: cate ore sunt necesare in functie de varsta Eruptiile cutanate frecvente la copii – criterii de diferentiere Ghid complet despre bronsiolita la sugari