Secretele Iridologiei

Publicat: 22 Septembrie 2014 | Actualizat: 22 Septembrie 2014

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Iridologia este o ramura a stiintei medicale bazata pe studierea irisului, acesta fiind un izvor de informatie receptiva despre organele interne si diferite parti ale corpului omenesc, despre bolile curente si cele mostenite. Ne-a fost lasata o harta a organismului nostru acolo unde ne-am gandit mai putin sa o cautam: pe iris.


Istoricul stiintific si popular al medicinei ne arata ca fiecare organ al corpului are reprezentare pe toate suprafetele organismului, acestea erau numite in trecut "ferestrele corpului".

Ochii fac parte din aceste ferestre si au legatura cu toate organele interne prin trunchiul vegetativ simpatic.


Dintre toti receptorii exteriori, irisul ne poate da cele mai multe informatii. Atunci cand organele se imbolnavesc, ele provoaca pe iris schimbari de structura si de culoare.


Diagnosticul pe iris are un caracter operativ in obtinerea rezultatelor, este foarte simplu, neinvaziv, are o capacitate mare de informatie, descopera multe schimbari patologice cand afectiunea inca nu se manifesta clinic, ne da posibilitatea sa obsevam toate zonele receptive ale tuturor organelor interne pe o suprafata vizuala mica si ne permite sa analizam situatia organismului in complexitatea sa.


Marcajele iridologice au o interpretare concreta, ele ne permit sa stabilim caracterul si nivelul de pronuntare al schimbarilor patologice in organism.
De asemenea, marcajele iridologice ne ofera informatii cu privire la schimbarile aparute la nivel de organism si despre patologia unui organ concret.


Asadar iridologia este o ramura a stiintei medicale ce constituie un salt calitativ in ce priveste realizarea principiilor de tratare a organismului in ansamblu lui si ne poate oferi raspunsuri concrete despre ereditatea patologica, gradul de vitalitate, starea sanatatii generale, patologia tesutului fiecarui organ, nivelul de imunitate, predispozitia ereditara la boli si alergii, incarcatura genetica, depistarea gradului de schimbarea schimbarii metabolismului de lipide si minerale ce pot duce la cresterea nivelului de colesterol, dereglari tiroidiene si anemii, iridologia ne poate ajuta chiar si la stabilirea inclinatiilor artistice si a aptitudinilor logice ale copiilor.


Iridologia impreuna cu fitoterapia sunt un mijloc minunat pentru a trai o viata lunga si sanatoasa.
Va asteptam la cabinetul nostru, ca impreuna sa putem preveni imbolnavirea. Inteligenta consta in gasirea alternativelor.

Cabinet de iridologie si fitoterapie - DALIN PLANT
Adresa: Str. Luncsoara, nr. 14, sector 2, Bucuresti(zona rond Bucur Obor)

Contact: Alin Ghinea 0727.216.630
Dana Enoiu 0727.216.160

Pret consultatie: 30 RON


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

6 suplimente de ajutor pentru organism6 suplimente de ajutor pentru organism

Citeste si despre:

UE rezerva 400 milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID

Avertisment pentru tinerii care vapeaza: au de pana la 7 ori mai multe sanse sa contracteze coronavirusul

OMS: Virusul nu se transmite prin alimente!

Imunizarea colectiva nu functioneaza. Nivelul imunitatii la COVID-19 este similar in Suedia si Marea Britanie in ciuda masurilor diferite adoptate

Studiu Dent Estet: 4 din 10 locuitori ai oraselor din Romania au minimum un dinte lipsa

Afla cum obtii corpul dorit uitandu-te la TV

Beneficii pentru sanatatea pielii, parului si a unghiilor prin formule inovatoare

Iulie – septembrie, sezonul alergiei la Ambrozie. Cum ne protejam?

Algoritmul de testare pentru COVID-19 a fost actualizat. Cine trebuie testat cu prioritate?

OMS trage un semnal de alarma cu privire la vaccinul dezvoltat de Rusia: ”Trebuie sa treaca prin proceduri riguroase!”

Scaunul copilului. Cand trebuie sa ne prezentam la medic?

Pacientii care s-au vindecat de COVID-19 pot dona mai usor plasma. Care sunt noile proceduri

O proteina din organism ar putea fi responsabila pentru formele grave de COVID-19