Salata de sfecla cu branza

Actualizat: 03 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (100g):

Calorii: 121
Proteine: 5.8 g
Grasimi: 11.9 g
Glucide: 8.5 g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata sfecla si merele si se taie pai. Se da prin razatoare branza.
  2. Se amesteca sfecla si merele si se adauga smantana. Se amesteca bine.
  3. Se aseaza continutul in farfurie si se presara branza.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata cu rosii, ardei si branza Salata de pui cu creveti Salata de rosii si mazare verde Sucul de sfecla rosie si hipertensiunea arteriala Salata cu morcov si mar Salata de vara Macaroane cu branza si legume Ciuperca unghiei: Cum iti dai seama ca e timpul sa mergi la medic „Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebreaza 170 de ani Salata de dovlecei cu fructe Salata de pui cu legume Salata Primavara Salata cu ridichi si castraveti Macaroane cu branza Salata de ton cu mazare Salata cu crab