Salata cu morcov si mar

Publicat: 23 Ianuarie 2009 | Actualizat: 02 Iulie 2009

Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara

retet dietetice


  1. Se curata morcovul si se taie pai.
  2. Se curata merele si se taie felii.
  3. Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
  4. Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
  5. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.


Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9

Va dorim pofta buna!



Email

Citeste si despre:

4 motive pentru a servi o salata zilnic

Excesul de fructe si cresterea in greutate

Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta

6 produse dietetice care ingrasa

Adevaruri despre poftele alimentare

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Probiotice pentru o digestie usoara de Sarbatori

Rezolutia pe 2020 - simte-te bine in pielea ta!

Dieta de 1200 de calorii

Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori

Nutritia pe timpul verii

Hipertensiunea si alimentatia

Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului