Salata de somon cu piersici

Publicat: 12 Februarie 2015 | Actualizat: 12 Februarie 2015

Carnea de peste poate fi consumata, in cantitati moderate, de catre persoanele care sufera de dislipidemie.

Somonul este o sursa excelenta de grasimi esentiale omega-3, cu beneficii multiple pentru organism. Reteta de mai jos, inspirata din bucataria occidentala, este suficienta pentru patru portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament, ungeti pestele cu putin ulei de masline, asezonati-l cu sare, piper, marar si o lingura de zeama de lamaie si coaceti-l la temperatura ridicata, timp de 15-18 minute.

Intr-un bol mic, amestecati castravetii, smantana, restul de marar, ardeiul rosu si cealalta lingura de zeama de lamaie. Impartiti frunzele salatei verzi, bine spalate si uscate, in mai multe farfurii. Asezati deasupra feliile de piersica, ceapa si somonul. Turnati peste sosul din bol si serviti preparatul imediat.


Email

Citeste si despre:

Detoxifiere naturala de primavara

Sistemul cardiovascular iarna

Minune intr-un bol: salata de fructe

4 motive pentru a servi o salata zilnic

Piersicile, fructele verii care fac miracole pentru sanatate

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Depresia – cauze, simptome, tratament

7 salate pe care copiii le vor adora

Salata verde, beneficii pentru sanatate

Cum pot duce salatele la ingrasare

Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate

Alergiile la peste