Vinete cu verdeata

Publicat: 10 Ianuarie 2009 | Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
  2. Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
  3. Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
  4. Se serveste rece cu suc de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Email

Reduce oboseala si extenuareaReduce oboseala si extenuarea

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Vinetele, beneficii si retete sanatoase

Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti

Boala Raynaud si fenomenul Raynaud

Cum sa te bucuri de iesirile in natura, fara teama capuselor si a tantarilor

Ce faci ca sa nu scapi gazele in locul nepotrivit

Ce trebuie sa stii despre ulcerul venos si care sunt pasii de urmat in ingrijirea acestuia

Tamaia suprima inflamatia la nivelul articulatiilor

Vitamina D poate reduce riscul de agravare a infectiilor respiratorii 

Consumul de paste si mentinerea siluetei

Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio

Minune intr-un bol: salata de fructe

Dieta Sonoma

Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii