Fasole rosie cu legume

Publicat: 23 Ianuarie 2009 | Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Informatii nutritionale/portie (135 g):

Calorii: 235
Proteine: 8.5g
Grasimi: 9 g
Glucide: 27.5


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierbe fasolea in apa timp de 2-3 ore.
  2. Se taie marunt ceapa si se caleste cu putin ulei. Se adauga sosul de rosii in tigaie si se condimenteaza cu sare.
  3. Se amesteca legumele ceapa si sosul cu fasolel.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu marar.

Reteta recomandata diabeticilor!


Va dorim pofta buna!


Email

Asigura functionarea normala a vaselor de sange cu rol antioxidantAsigura functionarea normala a vaselor de sange cu rol antioxidant

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare

Beneficiile fructelor si legumelor de vara

Cum sa mancati mai multe legume verzi

Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate

Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase

Ce trebuie sa stii despre ulcerul venos si care sunt pasii de urmat in ingrijirea acestuia

Tamaia suprima inflamatia la nivelul articulatiilor

Este eficienta stimularea sistemului imunitar?

10 legume cu continut redus de carbohidrati

Carnea rosie si efectele sale asupra sanatatii

O dieta bogata in fibre si legume poate ajuta la ameliorarea depresiei

Alimente usoare de vara

Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate