Fasole rosie cu legume

Publicat: 23 Ianuarie 2009 | Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale/portie (135 g):

Calorii: 235
Proteine: 8.5g
Grasimi: 9 g
Glucide: 27.5


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierbe fasolea in apa timp de 2-3 ore.
  2. Se taie marunt ceapa si se caleste cu putin ulei. Se adauga sosul de rosii in tigaie si se condimenteaza cu sare.
  3. Se amesteca legumele ceapa si sosul cu fasolel.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu marar.

Reteta recomandata diabeticilor!


Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare

Beneficiile fructelor si legumelor de vara

Cum sa mancati mai multe legume verzi

Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate

Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Probiotice pentru o digestie usoara de Sarbatori

Rezolutia pe 2020 - simte-te bine in pielea ta!

10 legume cu continut redus de carbohidrati

Carnea rosie si efectele sale asupra sanatatii

O dieta bogata in fibre si legume poate ajuta la ameliorarea depresiei

Alimente usoare de vara

Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate