Fasole rosie cu legume

Publicat: 23 Ianuarie 2009 | Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale/portie (135 g):

Calorii: 235
Proteine: 8.5g
Grasimi: 9 g
Glucide: 27.5


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se fierbe fasolea in apa timp de 2-3 ore.
  2. Se taie marunt ceapa si se caleste cu putin ulei. Se adauga sosul de rosii in tigaie si se condimenteaza cu sare.
  3. Se amesteca legumele ceapa si sosul cu fasolel.
  4. Se aseaza in farfurie si se orneaza cu marar.

Reteta recomandata diabeticilor!


Va dorim pofta buna!


Email

Vitoral M Junior spray oral - Puful de bine al copilului tau! Combinatie complexa de multivitamine, optim  dozata,  cu gust placut de portocale!Vitoral M Junior spray oral - Puful de bine al copilului tau! Combinatie complexa de multivitamine, optim dozata, cu gust placut de portocale!

Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe planurile. Ce trebuie sa stii despre afectiune.Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe planurile. Ce trebuie sa stii despre afectiune.

Citeste si despre:

Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare

Beneficiile fructelor si legumelor de vara

Cum sa mancati mai multe legume verzi

Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate

Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase

Suferi de candidoza? Afla cum te poti trata. Despre tratamente clasice, moderne si noi dezvoltari in domeniu

O imunitate puternica din timp se construieste

Deficitul de Vitamina D si impactul asupra organismului!

10 legume cu continut redus de carbohidrati

O dieta bogata in fibre si legume poate ajuta la ameliorarea depresiei

Alimente usoare de vara

Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate

Simptomele anemiei, teste de diagnosticare si tratament