Cartofi Boulangeres

Publicat: 09 Ianuarie 2009 | Actualizat: 22 Septembrie 2014

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata si se toaca ceapa; cartofii se taie cubulete.
  2. La foc mic, se incalzesc uleiul si untul si se calesc separat ( in vase separate) cartofii si ceapa; se lasa pe foc timp de 10 min. Se condimenteaza cu sare si piper.
  3. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
  4. Se absoarbe grasimea de pe cartofi si ceapa cu prosoape de hartie.
  5. Intr-un vas de teflon, se alterneaza straturi de cartofi si ceapa si se acopera cu bulion.
  6. Se coc timp de 25 de minute la 200 de grade apoi se reduce temperatura pana la 180 de grade si se mai lasa timp de 20 de min.


Tipsuri pentru dieta
Este o reteta saraca in lipide si foarte bogata in glucide.

Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

5 motive de a include cartofii in dieta

Cartofii mov sau violeti scad tensiunea arteriala

9 motive sa consumati mai multi cartofi dulci

Ti-e pofta de... cartofi prajiti? Te facem noi sa-ti treaca

Ce contin cartofii prajiti de la renumitele fast-food-uri?

Terapie naturala vara, pentru imunitate buna toamna si iarna

Anemia feripriva- simptome, cauze si remedii naturale

Ce trebuie sa stii despre infectiile urinare: simptome si tratament

Cat de periculosi sunt cartofii prajiti?

Rosiile: un aliat important in dietele de slabit si mentinerea sanatatii

Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima

Caria dentara: mit si adevar

Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism