Mere coapte cu ghimbir si miere

Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Merele coapte cu ghimbir si miere sunt un desert usor de tolerat de sistemul digestiv dupa reprizele severe de varsaturi. Este preparat din ingrediente cu rol in ameliorarea senzatiei de greata si in intarirea organismului dupa aceasta suferinta fizica:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Curata merele si scoate-le cotorul si semintele. Asaza-le intr-un vas de iena tapetat cu putin unt. Asezoneaza-le cu scortisoara, ghimbir si miere si baga-le la cuptor, 30 de minute, pana cand se inmoaie. Le poti coace mai rapid la cuptorul cu microunde, in doar cateva minute. Este important sa nu inlocuiesti mierea cu zahar si nici sa nu consumi desertul cu frisca, inghetata sau alte preparate cu lapte, care iti pot inrautati starea.


Citeste si despre:

Otetul de mere: remediu natural pentru o viata mai sanatoasa! Mierea de albine Merele - beneficii uimitoare pentru sanatate Dieta cu mere Retete sanatoase pentru detoxifierea organismului si mentinerea siluetei Dieta cu zmeura 10 bauturi benefice pentru inima si potrivite pentru sezonul rece Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Carceii - remedii naturiste Sfaturi pentru controlul aciditatii gastrice Gustari cu cel mult 100 de calorii Remedii naturale la domiciliu pentru celulita Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri 4 retete de desert sanatoase si apetisante
Cere sfatul medicului ×