Mere coapte cu ghimbir si miere

Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Merele coapte cu ghimbir si miere sunt un desert usor de tolerat de sistemul digestiv dupa reprizele severe de varsaturi. Este preparat din ingrediente cu rol in ameliorarea senzatiei de greata si in intarirea organismului dupa aceasta suferinta fizica:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Curata merele si scoate-le cotorul si semintele. Asaza-le intr-un vas de iena tapetat cu putin unt. Asezoneaza-le cu scortisoara, ghimbir si miere si baga-le la cuptor, 30 de minute, pana cand se inmoaie. Le poti coace mai rapid la cuptorul cu microunde, in doar cateva minute. Este important sa nu inlocuiesti mierea cu zahar si nici sa nu consumi desertul cu frisca, inghetata sau alte preparate cu lapte, care iti pot inrautati starea.


Citeste si despre:

Mere coapte cu scortisoara Mere coapte Dieta cu mere Friptura de porc cu mere glazurate Cocktail cu lamaie si ghimbir Sufleu de ou cu mere Dieta cu 3 mere pe zi Pantofii tai pot favoriza ciuperca unghiei? Sfaturi esentiale pentru alegerea incaltamintei Ce poti face cand lumina farurilor devine un pericol invizibil pentru ochii tai Prajitura cu mere si caramel File de cod la gratar cu sos de rosii coapte Fursecuri cu cereale, prune si mere Informatii surprinzatoare despre mere Dieta cu miere si scortisoara Suc de mere, morcovi si piersici Salata de varza rosie cu mere