Stiinta unei vieti sanatoase

Publicat: 28 Februarie 2011 | Actualizat: 28 Februarie 2011

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

AYURVEDA, reprezinta cel mai vechi sistem medical, de peste 5000 de ani, si se bazeaza pe principiul echilibrului intre partile componente ale organismului uman.

Termenul indian Ayurveda este un cuvant compus din ayur si veda, semnificand stiinta unei vieti sanatoase, bazate pe armonia energetica si spirituala, pe o alimentatie rationala si pe propriile resurse de autoreglare si regenerare cu care organismul uman este dotat.

Tulburarile de echilibru in cadrul acestui sistem, conduc la aparitia starii de boala. Prin echilibrarea tuturor energiilor corpului uman, procesele de imbolnavire se elimina, iar cele de imbatranire se reduc.

Medicamentele ayurvedice sunt obtinute prin metoda extractiei naturale din plante, fara folosirea unor tratamente termice (datorita carora se pierd anumite principii active din plante).

Suplimentele alimentare sunt obtinute exclusiv din plante din zona Himalaya, o zona natural curata, cu plante nepoluate chimic, biologic, radioactiv si care se administreaza exclusiv pe cale orala. Aceste suplimente alimentare contin stimulenti, vitamine, hormoni, oligoelemente, elemente minerale, si enzime.

Prin produsele 100% ayurvedice oferite, compania „Star International Med” urmareste sa faca cunoscut mesajul acestei stiinte traditionale pe teritoriul Romaniei, pentru ca fiecare sa poata beneficia de un proces de vindecare rapid si eficient.
Produsele „Ayurmed” sunt naturale, nu dau efecte secundare si nu creeaza dependenta. Ele confera imbunatatirea functiilor organismului si au efecte reintineritoare, afrodisiace, vitalizante si purificatoare.

Compania Star International Med, cu sediul central in Bucuresti, a fost infiintata in anul 1999, avand ca obiectiv valorificarea plantelor specifice florei indo-asiatice incorporate in remedii si suplimente alimentare de tip ayurvedic pe pietele din Romania, precum si in tarile central-europene.

Din anul 1999, Star International Med a cunoscut o dezvoltare progresiva, astfel ca astazi se afla pe locul 16 in topul companiilor de profil din Romania, iar produsele Ayurmed pot fi gasite in farmaciile si magazinele de profil din toata tara, precum si in magazinul propriu.
Ne concentram toata atentia asupra descoperirii a noi remedii pentru diferite afectiuni, fapt concretizat prin inaugurarea unui nou laborator echipat cu aparatura de ultima ora.

Practica medicinii traditionale indiene (Ayurveda) se face prin Centrul nostru de Sanatate Ayurvedic din Bucuresti, in care se fac consultatii, diagnosticare si tratamente prin metode naturiste ayurvedice si masaj ayurvedic, efectuat de specialistii nostri indieni si romani.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.ayurmed.ro
Email
Clinici
recomandate

9 vitamine care te protejeaza natural de virusuri9 vitamine care te protejeaza natural de virusuri

Citeste si despre:

Sfaturi pentru a face sport in ciuda unei vieti ocupate

Interviu despre alimentatia sanatoasa cu Prof. Dr. Nicolae Hancu

Ce boli va pot afecta sanatatea oaselor

Top 10 mituri din sanatate anulate de stiinta

Infectiile cu paraziti intestinali - mai comune decat am crede

Bacterii prietenoase pentru burtici linistite!

Cum se manifesta infectiile cu paraziti intestinali?

Sanatatea mentala: ce e normal si ce e anormal

Legea sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice

5 moduri surprinzatoare prin care viata la oras afecteaza sanatatea

Invatarea de lucruri noi ajuta la mentinerea sanatatii creierului la varste inaintate

Alergatul: cum prelungeste speranta de viata cu 3 ani si alte beneficii pentru sanatate