Supa de pui poate fi folosita ca tratament impotriva hipertensiunii arteriale - studiu

Publicat: 22 Octombrie 2008

Supa de pui poate fi folosita ca tratament impotriva hipertensiunii arteriale, potrivit unui studiu al unor cercetatori japonezi, publicat de presa americana.

Carnea de pui contine proteine de colagen, care au efecte asemanatoare cu cele ale inhibitorilor enzimei de conversie, folositi pentru tratarea hipertensiunii.

Cercetatorii japonezi au extras colagen din carnea de pui si i-au testat capacitatea de a se comporta in laborator precum un inhibitor al enzimei de conversie. Au fost identificati, astfel, patru tipuri de proteine cu activitate anti-hipertensiva, care, in testele pe soareci de laborator, au produs o scadere semnificativa si de lunga durata a presiunii sangelui.

Sursa NewsIn


Email

Citeste si despre:

Hipertensiunea arteriala: tratamente alternative si complementare

Preventia - cel mai bun tratament impotriva rinitei

Tratati hipertensiunea arteriala cu tratamente naturiste

Alopecia la barbati: exista tratament impotriva caderii parului?

Proceduri cosmetice: tratamentul pielii imbatranite

Cum ingrijim o rana infectata?

Ai urmat un tratament medicamentos? Ficatul are urgent nevoie de protectie si regenerare!

Devirox - produs nou de la Herbagetica cu tripla actiune: antiviral intens, imunostimulator si protector pulmonar

Preeclampsia si hipertensiunea arteriala in timpul sarcinii

Hipertensiunea arteriala

Indicatii in tratamentul homeopat

Caderea parului: ce afectiuni poate ascunde?

Colonoscopia - cauze, simptome si tratament