Terapie complexa pentru pielea uscata, iritata si atopica

Publicat: 09 Decembrie 2010 | Actualizat: 29 Iunie 2012

Pielea uscata


Uscarea excesiva este una dintre cele mai frecvente probleme ale pielii. Poate avea cauze multiple si intensitati diferite. Poate aparea ca urmare a expunerii la factori externi daunatori, precum temperaturi ridicate sau joase, incalzire centrala sau poate fi asociata cu utilizarea anumitor medicamente.

Problemele cronice ale pielii uscate sunt de multe ori simptome ale unor disfunctii genetice de exfoliere a pielii, precum ihtioza, psoriazisul si alte afectiuni cu baza alergica, precum dermatita atopica.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Terapie complexa pentru pielea uscata

Gama de emoliente Emolium asigura o terapie complexa pielii uscate, foarte uscate, cu tendinte atopice, pielii atopice, atat a adultilor, cat si a copiilor. Sunt produse hipoalergenice, nu contin coloranti si parfum. Au obtinut avizul pozitiv al Centrului de Sanatate a Copilului pentru a fi utilizate in ingrijirea pielii copiilor si a bebelusilor.Din consultarea medicilor a reiesit ca produsele emoliente trebuie sa vizeze, concomitent, urmatoarele criterii:

- sa ajute la reconstruirea stratului hidrolipidic deteriorat;
- sa asigure o hidratare corespunzatoare a stratului cornos al epidermei: sa diminueze pierderea transepidermica de apa si sa asigure substante care sa ajute la retinerea apei in piele;
- sa completeze deficitul de lipide din substanta intercelulara;
- sa limiteze pruritul.

Aceste criterii au stat la baza elaborarii formulelor gamei Emolium. Testele efectuate sub control dermatologic au permis selectarea de ingrediente active sigure, si in acelasi timp eficiente, cu o actiune de durata pe toate cele 4 niveluri. Emolium reda pielii echilibrul fiziologic, ajutand in tratamentul afectiunilor asociate cu uscarea pielii, si reprezinta, in acelasi timp, o baza pentru ingrijirea profilactica a pielii.


Gama Emolium include urmatoarele produse pentru ingrijirea zilnica a pielii, atat la baie, cat si dupa baie, disponibile exclusiv in farmacii:

- Emolium Crema 75 ml
- Emolium Crema speciala 75 ml
- Emolium Lotiune pentru corp 200 ml
- Emolium Lotiune speciala 200 ml
- Emolium Emulsie pentru baie 200 ml
- Emolium Gel-crema pentru spalare 200 ml
- Emolium Sampon hidratant 200 ml

Pentru mai multe detalii despre produsele Emolium dati clik aici


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

Mentine starea de sanatate si creste calitatea vietiiMentine starea de sanatate si creste calitatea vietii

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Astmul bronsic la adolescenti si adulti

Zincul - aliatul tau in lupta cu raceala si gripa

Catalin Radu, general manager companie farmaceutica: “Principalul obiectiv al companiei noastre este acela de a folosi stiinta si cercetarea pentru a salva vieti”

Telemedicina a devenit oficiala si in Romania! Ce servicii medicale video pot fi acordate de la distanta

Astmul bronsic la copii