Emolium Crema

Publicat: 15 Decembrie 2010 | Actualizat: 29 Iunie 2012

Crema Emolium 75 ml este un produs emolient modern, destinat ingrijirii pielii uscate si foarte uscate. Poate fi utilizata pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor, a copiilor si a adultilor, atat pentru fata, cat si pentru corp. Este recomandata, de asemenea, pentru ingrijirea dermatologica, profilactica si de mentinere, in fazele de remisie a dermatitei atopice.

Datorita combinatiei de ingrediente active selectate atent si testate, elimina eficient cauzele si efectele uscaciunii pielii: greseaza si hidrateaza epiderma, emolium cremalimiteaza pierderea transepidermica de apa, reconstruieste stratul hidrolipidic si inmoaie si elasticizeaza pielea. Crema Emolium are o formula hipoalergenica, fara parfum si coloranti, elaborata in colaborare cu medici dermatologi. Este disponibila, la fel ca toate produsele gamei Emolium, exclusiv in farmacii.
Se aplica usor, intr-un strat subtire, pe pielea curatata in prealabil. Cele mai bune efecte se obtin prin utilizarea de minimum doua ori pe zi a produsului.

Pentru mai multe detalii despre produsele Emolium dati clik aici


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

Citeste si despre:

Emolium Gel-crema pentru spalare

Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom isi extinde portofoliul cu un nou serviciu de nutritie functionala

Tu ai grija de sanatatea rinichilor tai?

Cum asiguri absorbtia completa a Calciului in oase?

Emolium Lotiune speciala

Terapie complexa pentru pielea uscata, iritata si atopica