Care sunt beneficiile merisorului canadian pentru organism?

Publicat: 05 Martie 2018 | Actualizat: 05 Martie 2018

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Temperaturile scazute te pot predispune la infectii urinare, astfel incat este indicat sa eviti cu orice pret senzatia de picioare reci.

Cauzele infectiilor urinare

Cistita si pielonefrita, cunoscute sub numele generic de infectie urinara, sunt doua dintre cele mai frecvente afectiuni ale vezicii urinare.

Cistita este localizata la nivelul vezicii urinare, iar pielonefrita la nivelul rinichilor. Cele doua afectiuni sunt cauzate, in esenta, de o slabire a sistemului imunitar, fapt ce permite bacteriei E. coli (Escherichia coli) sa duca la aparitia infectiilor urinare. E. coli este o bacterie ce traieste in mod natural in organismul uman, fiind raspunzatoare de procesele digestive.

Aceasta bacterie este eliminata in mod normal prin urina, insa daca sistemul imunitar este slabit, ea poate provoaca infectii.

Lenjeria intima din materiale sintetice, pantalonii foarte mulati sau purtarea unui costum de baie care se usuca greu , pe fondul unui sistem imunitar slabit cauzeaza infectii urinare, in special persoanelor de sex feminin.

Cum putem preveni aparitia unei infectii urinare?

Consumati o cantitate mare de lichide, in special apa plata sau apa de izvor, ceaiuri etc.

Urinati de fiecare data cand apare senzatia.

Mentineti o igiena intima adecvata. Purtati lenjerie intima din bumbac si haine cat mai lejere.

Evitati baile in piscina si evitati umiditatea in zona pelviana. Clorul din piscina predispune la infectii urinare.
Goliti vezica urinara cat mai repede posibil dupa un contact sexual.

Evitati produsele igienice i cosmetice potential iritante.

De asemenea, alimentele picante i cafeaua, consumate in exces, pot irita mucoasele, inclusiv uretra. Adoptati o alimentatie cat mai alcalina pe baza de fructe, legume, seminte, iaurturi.

Consumul unui pahar de suc de merior canadian sau unui supliment ce contine extract concentrat de merior Canadian zilnic se pare ca scade incidenta unei infectii urinare, avand ca mecanism scaderea aderentei bacteriei E. coli la peretii tractului urinar.

Beneficiile merisorului Canadian

Merisorul canadian este bogat in fibre si o sursa excelenta de vitamina C si fitonutrienti precum flavonoidele si proantocianidinele (PAC). Practic contine mai multi antioxidanti fenolici decat multe alte fructe consumate in mod frecvent.

Merisorul canadian s-a dovedit eficient si in prevenirea depunerilor bacteriilor pe dinti si gingii.

Proantocianidinele din merisorul canadian suprima procesul formarii placii dentare, avand si efect in prevenirea aparitiilor cariilor dentare. De asemenea, fitonutrientii din merisorul canadian au eficienta crescuta in reducerea inflamatiilor (pentru aparatul urinar, gingii, tract digestiv).

Printre acestia amintim: proantocianidine (PAC), antociani (pigmentii flavonoizi care dau merisorului canadian nuanta sa uimitoare de rosu), flavonoli etc.

In acest sens, recomandam CalmUrin™ Forte, supliment natural pe baza de extract superconcentrat 40:1 - din 40 g fructe proaspete de merisor canadian, imbogatit cu vitamina H (biotina), cu un continut standardizat de minimum 125 mg PAC (proantocianidine) in fiecare capsula.

CalmUrin™ Forte ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase (inclusiv ale aparatului reno-urinar), contribuind la reducerea prompta a disconfortului la nivelul tractului urinar.


In plus, CalmUrin™ Forte este benefic si pentru sanatatea mucoasei gastrice (stomacale), in cazul infectiilor cu Helicobacter pylori si pentru normalizarea tranzitului intestinal.

Proantocianidinele (PAC) din merisorul canadian ajuta atat in privinta bacteriei E.coli, dar intervin si in cazul bacteriei Helicobacter pylori prevenind depunerea ei pe mucoasa gastrica.

Aceasta bacterie este principala cauza in dezvoltarea gastritelor si a ulcerelor stomacale. Aproximativ 80% din ulcerele peptice sunt asociate cu prezenta acestei bacterii.

Asadar, produsul CalmUrin™Forte are mai multe beneficii pentru organismul uman si este recomandat in mai multe afectiuni si in cazul unui sistem imunitar deficitar.

Bucura-te in mod natural, de actiunea antioxidantilor din merisorul canadian!


Email

Energie in fiecare zitEnergie in fiecare zit

Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?