Afinele rosii si infectiile urinare

Publicat: 13 Februarie 2014 | Actualizat: 13 Februarie 2014

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

La inceputul secolului XX s-a constatat ca femeile din triburile indiene din America de Nord, care utilizau frecvent afinele pentru a se trata de diverse afectiuni, faceau mai putine infectii urinare decat restul femeilor din America.

Pe baza acestor observatii empirice a inceput sa fie studiata compozitia extractului de afine pentru a determina mecanismul prin care afinele pot ajuta la vindecarea si prevenirea infectiilor urinare.

Astfel studiile recente au aratat ca acestea au in compozitie numeroase substante active, dintre care cele mai importante pentru tractul urinar sunt proantocianidele (PAC)

Infectia tractului urinar afecteaza vezica urinara, rinichii, ureterele sau uretra.

Cauzele infectiilor urinare sunt reprezentate de bacteriile ce patrund in uretra iar simptomele acestora sunt extrem de neplacute, cele mai comune fiind:
- durere sau arsuri la urinare
- nevoia de a urina frecvent si eliminarea unei cantitati mici de urina
- sensibilitate sau greutate in partea de jos a abdomenului
- urina tulbure sau urat mirositoare
- durere intr-o parte, in spate sub cutia toracica
- frison si febra
- greata si varsaturi.

Majoritatea infectiilor de tract urinar sunt tratate cu succes cu antibiotice. Scopurile terapiei antibiotice ale infectiilor de tract urinar inferior sunt atat ameliorarea simptomelor, eliminarea infectiei si prevenirea recurentelor, precum si prevenirea aparitiei complicatiilor severe.

Urisan, este un produs natural pe baza de extract de afine rosii, avand cea mai mare concentratie de proantocianide, fapt care-l face sa fie un produs deosebit de eficient in infectiile si inflamatiile urinare

Proantocianidele din compozitia Urisan inhiba adeziunea fimbriilor bacteriene de epiteliul tractului urinar. Acestea ne mai putand adera de tractul urinar, nu se mai pot multiplica si sunt ”spalate” de pe suprafata epiteliului urinar.

Aceasta actiune se manifesta in special asupra tulpinilor de Escherichia Coli, bacterii care sunt responsabile de peste 85% din infectiile urinare.

Urisan, este recomandat in asociere cu tratamentul antibiotic, in infectiile acute de tract urinar, unde se vor administra 3 capsule Urisan/zi, atat cat dureaza si tratamentul antibiotic. Ulterior, pentru a preveni recidivele si recurentele, ca post-tratament antibiotic, se recomanda administrarea a 2 capsule Urisan/zi, pentru inca 10-15 zile/luna.

Alege Urisan si terapia eficienta in tratarea infectiilor cronice ale tractului urinar, in tratarea si prevenirea recidivelor infectiilor urinare cat si a diferitelor inflamatii urinare. Afla mai multe pe www.doctorulverde.ro

Sun Wave Doctorul Verde


Email
Clinici
recomandate
Medici
recomandati
Servicii
specializate

Mentine elasticitatatea, hidratarea si tonicitatea pieliiMentine elasticitatatea, hidratarea si tonicitatea pielii

Lucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumatLucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumat

Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Prevenirea infectiilor de tract urinar

Testul de urina: culoare, pH, prezenta nitritilor si a proteinelor

Alimente care combat infectia urinara

Fructele - surse excelente de antioxidanti

Tamaia suprima inflamatia la nivelul articulatiilor

Ce trebuie sa stii despre ulcerul venos si care sunt pasii de urmat in ingrijirea acestuia

A venit toamna si frigul? Ce bucurie! Copiii nostri sunt protejati si isi pot continua joaca afara!

Tot ce trebuie sa stiti despre vitamina C

Alimente usoare de vara

Ne imbolnavesc sucurile de fructe? Afla care sunt cele mai sanatoase variante

Top 26 cele mai sanatoase alimente din lume

Stenoza mitrala