Afla cum poti depista si trata eficient o infectie urinara

Publicat: 01 Aprilie 2015 | Actualizat: 01 Aprilie 2015

Infectia urinara este una din surprizele neplacute, cu incidenta crescuta pe durata vietii.

La nivel mondial, acest tip de infectie ocupa locul doi ca raspandire, dupa infectiile respiratorii. Ba mai mult, cercetarile au aratat ca, una din cinci femei dezvolta o infectie urinara in cursul vietii.

La barbati acestea nu sunt atat de frecvente, dar atunci cand survin, au severitate mai mare ca la femei.

Principala cauza a infectiei urinare sunt bacteriile, ce patrund cu viteza in tractul urinar, cea mai frecvent intalnita fiind Escherichia coli.

Cum stii ca ai o infectie urinara? Printre simptome se numara durerere simtita in zona partii inferioare a spatelui sau a pelvisului, intrucat bacteriile determina inflamarea rinichilor si a vezicii urinare. Un alt simptom este senzatia de arsura si durere din timpul sau dupa incheierea urinarii. Urina ar putea fi inchisa la culoare sau tulbure, mirosul acesteia se va modifica si ar putea contine chiar si urme de sange.

Importanta depistarii cat mai precoce a infectiilor urinare nu trebuie trecuta cu vederea, deoarece este primul pas catre o sanatatea aparatului urinar. Cu ajutorul testului URACTIV, acum poti depista infectiile urinare chiar acasa, in doar 30 de secunde. Acesta identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor, fiind similar cu testele ce se efectueaza in laborator.

Dupa ce infectia este depistata (comparand culorile din banda de test cu cele de spatele cutiei), urmeaza un tratament care o va inlatura. De obicei, tratamentul clasic in cazul infectiilor urinare se bazeaza pe antibiotice, insa acestea pot dauna organismului, prin slabirea sistemului imunitar, mai ales daca sunt luate pe o perioada indelungata de timp sau in cure succesive.

URACTIV FORTE este o alternativa mult mai eficienta pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar. Uractiv Forte capsule contine strugurii ursului si albastru de metilen si se recomanda persoanelor de peste 12 ani. Suplimentul se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile.

Pentru ca nevoile fiecareia dintre noi sunt diferite, in luna martie, in farmacii, gasesti martisoare speciale de la Uractiv:


-Uractiv Forte + servetele intime cadou
-Uractiv Forte + absorbante Bella cadou
-Uractiv Forte + test de depistare a infectiilor urinare

uractiv
Uractiv - rapid, eficient, vizibil in infectiile urinare!

www.uractiv.ro


Facebook - LaboratoareleFiterman


Email
Clinici
recomandate
Medici
recomandati
Servicii
specializate

Citeste si despre:

Incontinenta urinara la femei

O vara activa, fara infectii urinare

Hemoragia interna

Diabetul zaharat insulino-dependent recent diagnosticat

Terapie naturala vara, pentru imunitate buna toamna si iarna

Anemia feripriva- simptome, cauze si remedii naturale

Produs NOU cu Vitamina D3 si Calciu: Detrix Complex de la Herbagetica

Cardiomiopatia hipertrofica

Hipertensiunea - Valori crescute ale presiunii arteriale

Cancerul de prostata

Dereglarile ciclului menstrual

Cancerul vulvar: cauze, simptome si tratament