Musli de ovaz cu pere si struguri

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta de musli pentru micul dejun este un mod excelent de a incepe ziua. Ingredientele sale principale, perele si strugurii rosii, rareori produc reactii alergice.

In plus, strugurii din acest soi contin quercitina, un bioflavonoid care s-a dovedit eficient in prevenirea aparitiei urticariei.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius, imprastiati fulgii de ovaz pe fundul unei tavi de copt si coaceti-i timp de 10 minute, amestecand ocazional.
  2. Lasati-i apoi la racit pe un gratar si puneti-i la inmuiat in apa peste noapte.
  3. Dimineata, amestecati fulgii de ovaz cu hrisca expandata, merele uscate, scortisoara si zaharul brun.
  4. Impartiti preparatul in mai multe boluri de servit si adaugati fructele si laptele de orez.

Citeste si despre:

Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Detoxifiere naturala de primavara Alimentatia corecta a copiilor
Cere sfatul medicului ×