Sustine functionalitatea ficatului

Publicat: 02 Martie 2020 | Actualizat: 02 Martie 2020

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Ficatul este un organ rezistent usor de ignorat pana in momentul in care ceva nu mai merge bine. Din cauza responsabilitatilor sale, ficatul sanatos poate fi atacat de virusuri, substante toxice sau boli. Cu toate acestea, chiar si atunci cand este „asediat”, ficatul intarzie sa se planga.

Persoanele care se confrunta cu probleme ale ficatului nu sunt constiente de multe ori, intrucat de cele mai multe ori se confrunta cu putine simptome. Ficatul tau este un organ atat de „hotarat”, incat va continua sa functioneze chiar si atunci cand doua treimi din acesta au fost deteriorate.

Ficatul este... Sursa ta de energie!

Te ajuta sa digeri mancarea si sa o transformi in energie. Prin transformarea proteinelor, a carbohidratilor, a grasimilor si a vitaminelor in energie, ficatul se asigura ca organismul tau primeste tot ce ce are nevoie pentru a putea continua.

Ficatul este... Motorul intregului tau organism.

Conduce multe sisteme critice ale corpului tau si atunci cand se deterioreaza, corpul tau va intra in declin si el.

Ficatul este... Farmacistul tau

Trebuie sa proceseze toate medicamentele, vitaminele sau leacurile pe care le administrezi inainte de a putea produce efect. Medicamentele amestecate sau supradozate pot deteriora acest organ vital.

Pentru a sustine sanatatea ficatului si implicit a intregului organism Aboca a creat Hepa Action un produs 100 % natural recomandat pentru multiplele sale actiuni – detoxifianta, antioxidanta, hepatoprotectoare.

Formula exclusiva a Hepa Action capsule Neodetox se caracterizeaza prin asocierea extractelor indicate pentru sustinerea functiei hepatice, precum Rozmarin, Armurariu si Turmeric, cu complexul molecular natural Neodetox.

Este indicat in caz de steatoza (acumulare de grasimi in ficat) sau pentru sustinerea “ficatului obosit”, stare cauzata de o alimentatie incorecta si un stil de viata nesanatos (sedentarism, consum de alcool etc.), precum si complementar administrarii de medicamente anti virale sau de orice alt tip.

Datorita extractelor naturale din plante dezvolta o dubla actiune:

actiune specifica asupra functiei hepatice: Rozmarinul (cu acid rozmarinic si carnosol), in combinaie cu Curcuma si Armurariul, imbunatatesc functia hepatica, exercitand o actiune specifica asupra ficatului: hepatoprotectoare, coleretica (cresterea secretiei de bila) si colagoga (facilitarea fluxului biliar)

actiune de detoxifiere datorita Complexului NEODETOX: Complexul Molecular Natural Neodetox, compus din Rooibos si Vita de vie rosie, imbunatateste actiunea specifica a celorlalte extracte si are o actiune completa si profunda asupra celulelor, impotriva stresului provocat de radicalii liberi.

Hepa Action Neodetox este disponibil in farmacii.


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

Mentine elasticitatatea, hidratarea si tonicitatea pieliiMentine elasticitatatea, hidratarea si tonicitatea pielii

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia îr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia îr-un apartament

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Anatomia si functiile ficatului

Medicina ayurvedica si sanatatea ficatului

Beneficiile apei asupra detoxifierii ficatului

Medicina functionala si integrativa, aliat in prevenirea si tratarea bolilor digestive

6 ingrediente naturale pentru imunitate

Incearca aceste suplimente naturale pentru un somn odihnitor!

Aspergillus fumigatus si Aspergillus niger – agentii patogeni care se regasesc peste tot si care pot duce la complicatii in cazul bolnavilor de Covid-19

Afla care sunt fitonutrientii benefici in cazul afectiunilor hepatice

Insuficienta hepatica

Cancerul veziculei biliare

Litiaza biliara (calculii biliari)

Cum alungam oboseala? Sunt vitaminele si mineralele suficiente?