Supa toscana de fasole alba

Publicat: 09 Ianuarie 2015 | Actualizat: 09 Ianuarie 2015

Supa toscana de fasole alba este un preparat bogat in fibre alimentare, care trebuie sa se regaseasca in cantitati generoase in alimentatia bolnavilor de ciroza hepatica. Intrucat in aceasta afectiune se recomanda dozarea atenta a aportului de proteine, portiile consumate trebuie sa fie moderate.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti fasolea intr-o oala mare, adaugati o jumatate de lingurita de sare, apa si frunza de dafin. Acoperiti oala cu un capac si, dupa primul clocot, dati focul la mic si lasati fasolea sa fiarba circa o ora. Indepartati apoi dafinul si transferati fasolea scursa intr-un bol.

In oala in care ati fiert fasolea, incingeti uleiul de masline si sotati ceapa si morcovul circa 6-7 minute. Adaugati usturoiul, sarea, piperul, rozmarinul, fasolea si supa de legume in oala (mai turnati apa, daca este necesar). Lasati supa pe foc inca 5 minute, cat sa mai dea in clocot. Serviti preparatul cu crutoane.


Email

Vitoral D spray oral - Puful tau de soare!Usor  de administrat ,cu gust placut de portocale!Vitoral D spray oral - Puful tau de soare!Usor de administrat ,cu gust placut de portocale!

Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe viata. Ce trebuie sa stii despre afectiune.Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe viata. Ce trebuie sa stii despre afectiune.

Citeste si despre:

Fasolea alba. Beneficii pentru sanatate

6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor

Sfaturi pentru dieta alimentara de vara

9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Dieta bogata in fibre

Colagenul lichid, secretul unei vieti sanatoase

Suferi de candidoza? Afla cum te poti trata. Despre tratamente clasice, moderne si noi dezvoltari in domeniu

Deficitul de Vitamina D si impactul asupra organismului!

Cum sa mancati mai multe legume verzi

Alimente care pot scadea tensiunea arteriala

Alimente bogate in fibre

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii

Modalitati de a combate stresul prin alimentatie