Supa crema de legume verzi

Actualizat: 28 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Iata o reteta de supa crema de legume verzi, a carei combinatie de ingrediente are proprietati antiinflamatorii si calmante imediate asupra durerilor cauzate de afectiunile colecistului:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Spala, taie legumele bucati (mai putin fasolea si patrunjelul) si pune-le pe toate intr-o oala la bain marie. Legumele trebuie fierte la aburi sau bagate la cuptor, cu foarte putina apa. Dupa ce s-au inmuiat fasolea si tijele de telina (care fierb mai greu), baga toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le pana obtii o pasta groasa. Adauga o cana de apa calda sau supa concentrata de legume (naturala), pentru a subtia pasta.


Citeste si despre:

Cum sa mancati mai multe legume verzi Vitamina C pentru sanatatea organismului Scaunele verzi in cazul copiilor: cand este cazul sa ne ingrijoram? 5 supe care ne ajuta sa slabim Dieta cu supa de varza Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate Anemia prin deficit de acid folic Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Alimentatia curcubeu - cum sa mananci sanatos? Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Alimentatia sanatoasa Dieta Sacred Heart 20 de alimente antiimbatranire Alimentatia corecta pe timp de iarna Dieta asiatica
Cere sfatul medicului ×