Portia de Sanatate

Publicat: 28 Martie 2011 | Actualizat: 11 Aprilie 2011

Marti, 5 aprilie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 9 - lea volum din colectia „Portia de sanatate”. Un proiect plin de...viata !12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana sI retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!

Al noualea volum al seriei descrie insomnia, litiaza biliara, litiaza renala si menopauza, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, reflexoterapia, yoga etc. In continuare sunt prezentate pe larg meditatia si gimnastica blanda – terapii menite sa asigure o stare de bine a intregului organism si utile in foarte multe afectiuni.

Veti afla informatii despre lecitina si colina– nutrienti extrem de importanti pentru sanatatea ficatului si sistemului nervos, despre magneziu, unul dintre mineralele cele mai importante pentru sustinerea sanatatii, precum si despre sase dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: feniculul, menta, rozmarinul, salvia, teiul si valeriana. Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 41 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.


Email
Medici
recomandati

Mentine natural, la cote optime, functia reproductivaMentine natural, la cote optime, functia reproductiva

Citeste si despre:

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate

Protectie si regenerare hepatica direct din natura

Nutraceuticele, suplimentele pentru frumusete

Aspira la vitalitate

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate

Portia de Sanatate