Viagra si alte medicamentele pentru disfunctii erectile ajuta organismul sa lupte cu cancerul

Publicat: 14 Decembrie 2006

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Conform unui studiu recent realizat de cercetatorii de la Centrul de Cercetare a Cancerului Kimmel, de la Universitatea Johns Hopkins, Statele Unite, medicamentele pentru disfunctii erectile ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva celulelor canceroase.
Cancerul reuseste de obicei sa se apere de celulele albe din sange prin producerea unui strat de substante care ascund tumoarea.
Sildenafil, produsul din componenta Viagrei - si alte medicamente pentru disfunctii erectile reduc o parte dintre aceste substante, permitand sistemului imunitar sa actioneze asupra celulelor canceroase.
Teste efectuate la Johns Hopkins releva faptul ca medicamentele pentru disfuncii erectile reduc, in medie, de 2-3 ori dimensiunile tumorilor in cazul implantului la soareci de celule canceroase de la colon sau san, aratand ca medicamentele pentru disfunctii erectile ajuta sistemul natural de aparare al organismului sa lupte cu boala.
Testele de laborator efectuate pe celule canceroase prelevate de la om au dat rezultate similare si astfel s-a planificat efectuarea unor teste clinice in viitorul apropiat.
Specialistii au in vedere si cercetari in ceea ce priveste efectele medicamentelor pentru disfunctii erectile in cazul cancerului de prostata.
Profesorul Ivan Borello de la Institutul Johns Kopkins sustine ca medicamentele pot ajuta si la prevenirea riscului de aparitie a cancerului dupa indepartarea celulelor canceroase pe cale chirurgicala, administrate in acelasi timp cu chimioterapia.
Cercetatorii au declarat ca medicamentele au un efect pozitiv asupra cancerelor care dezvolta tumori, dar si in cazul celor care se dezvolta in lichidele corpului, cum ar fi, de exemplu, leucemia.
Studiul aparut in Jurnalul de medicina experimentala este ultimul care arata si alte efecte sau utilizari ale sildenafilului in afara de cea pentru care este arhicunoscut, respectiv faptul ca duce la scaderea nivelului de oxid azotic, una dintre componentele stratului care protejeaza tumoarea canceroasa de sistemul imunitar.


Email

Cum ne protejam de alergia la ambrozie?Cum ne protejam de alergia la ambrozie?

Citeste si despre:

Medicamentele pentru disfunctia erectila au efecte benefice si pe alte tesuturi si organe

8 alimente care ajuta corpul sa lupte cu cancerul

Remedii naturiste pentru tratarea disfunctiei erectile

Diabetul, alcoolul, cancerul: cauze ale disfunctiilor erectile

Medicamentele pentru tratarea racelilor la copii: care sunt riscurile?

Importanta Vitaminei C pentru organism

Iulie – septembrie, sezonul alergiei la Ambrozie. Cum ne protejam?

Ingrijeste-ti ficatul in mod natural

10 sfaturi pentru prevenirea disfunctiilor erectile

Intelegerea disfunctiei erectile: boala Peyronie

Disfunctiile erectile - mit sau adevar?

Cele mai periculoase medicamente pentru corpul uman

Medicamentele pentru dureri eliberate fara prescriptie medicala si riscul pe care acestea le implica