Mentinerea siluetei cu Ayurveda

Publicat: 20 Iunie 2011 | Actualizat: 21 Iunie 2011

Introducere


Bolile de nutritie, in general si obezitatea de diverse grade, in special, reprezinta un important factor de risc asupra sanatatii individului. Fara a trece dintr-o extrema in cealalta, mentinerea greutatii corporale trebuie sa ocupe un loc de frunte in sfera preocuparilor noastre zilnice. Mentinerea siluetei prin cure drastice de slabit agreseaza in mod vadit organismul uman. Starile de furie, cele depresive sau anxioase au repercursiuni negative asupra organismului, ele concretizandu-se, printre altele, si in depuneri inestetice de grasimi pe corp.

Obezitatea reflecta existenta unor puternice dezechilibre hormonale in corp, fiind una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne. Alte cauze ale obezitatii includ: lipsa de miscare, de efort fizic comparativ - in timp - cu potentialul energetic al hranei si tulburari metabolice (simdromul matabolic,care este adesea un rezultat si nu o cauza a obezitatii). Obezitatea afecteaza adesea imaginea de sine, conducand la multe complexe de inferioritate si dificultati de integrare sociala.

Este stiut ca kilogramele in plus solicita foarte mult organismul si favorizeaza aparitia a numeroase afectiuni cum ar fi: hipertensiunea arteriala, cresterea nivelului de colesterol in sange, diabetul, litiaza biliara, osteoartrita genunchilor, soldurilor si coloanei lombare, hernia abdominala, varicele, diminuarea reflexelor motorii. De aceea este necesar incepem sa luam masuri cand simtim ca greutatea noastra depaseste limitele normale.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Remedii ayurvedice

Unul dintre remediile ayurvedice ce favorizeaza in mod natural, firesc si fara riscuri procesul de slabire, este suplimentul alimentar, 100% natural, din extracte vegetale, SLEMOL.

SLEMOL are un rol de temperare a poftei de mancare. SLEMOL are in componenta substante active ce impiedica transformarea glucidelor in grasimi si accelereaza reactiile de oxidare a zaharului.
Stimuland arderea completa a grasimilor, prin reglarea metabolismului, SLEMOL previne obezitatea si tulburarile asociate ei, imbunatatind in mod real starea generala de sanatate. Reduce nivelul sanguin al Lipoproteine cu densitate scazuta (LDL), diminuand fractiunea colesterolului responsabila de accidentele cardiovasculare.

SLEMOL mentine silueta fara riscuri si ajuta organismul sa controleze pofta de mancare exagerata sau bulimia nervoasa. SLEMOL are un continut bogat in acid hidroxicitric (HCA) si acid tartric (Garcinia cambogia) cu efect de intensificare a proceselor de ardere (oxidare), scaderea ratei de transformare a carbohidratilor in grasimi.

Terapia cu SLEMOL trebuie insotita insa de o alimentatie stabila din punct de vedere al orelor la care ea se realizeaza, un program de hranire regulat. Daca orele de masa vor fi aceleasi in fiecare zi, organismul uman se va adapta acestui ritm, declansand secretia sucurilor gastrice si facilitand astfel procesul de digestie.
De asemenea, o dieta usoara, fara prea multe combinatii alimentare, va contribui la reglarea procesului digestiv. Cu cat numarul alimentelor ce compun meniul unei mese este mai mare, cu atat sistemul digestiv va fi mai solicitat, esuand in realizarea unei digerari optime a hranei. Totodata prin proprietatiile sale, suplimentului alimentar “Slemol” ajuta la diminuarea apetitului exagerat, bulimie nervoasa, obezitatea si complicatiile aferente ei: tensiunea arteriala ridicata, probleme ale inimii, disfunctii biliare, hipercolesterolemie.

Pentru mai multe detalii despre produs, va rugam accesati site-ul: www.ayurmed.ro


Email

Nutrienti necesari dezvoltarii optimeNutrienti necesari dezvoltarii optime

Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Mentinerea siluetei in mod sanatos cu Ayurveda

6 ingrediente naturale pentru imunitate

De ce este vitamina D3 atat de importanta pentru sanatate?

5 Recomandari in caz de diaree acuta, indiferent de cauza ei - inclusiv virala ( COVID 19)

Ayurveda si silueta

Despre obezitate si consecintele ei