Urda dulce cu fructe de padure

Publicat: 15 Ianuarie 2015 | Actualizat: 15 Ianuarie 2015

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Acest desert sigur pentru consum in boala celiaca (intoleranta la gluten) nu este doar gustos, ci si benefic sanatatii.

Urda furnizeaza proteine de calitate si calciu pentru oase puternice, pe cand fructele de padure abunda in antioxidanti si completeaza necesarul zilnic de fibre.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati, intr-un bol mic, urda cu laptele, zaharul si vanilia.
  2. Separat, incalziti fructele de padure la cuptorul cu microunde timp de 1 minut si turnatile peste compozitia cu urda (cu tot cu zeama).
  3. Amestecati si savurati imediat desertul.

Email

Citeste si despre:

6 moduri delicioase de a va bucura de fructele de padure proaspete

Fructe goji

Fructele goji – beneficii si efecte secundare

5 retete de deserturi congelate si sarace in calorii

Alimentatie pentru o viata lunga

Excelenta din interior catre exterior

Impactul stresului asupra bolilor neurodegenerative

Cum se manifesta infectiile cu paraziti intestinali?

Alimente care imbunatatesc nivelul de concentrare

Efectele merisorului in prevenirea si tratarea infectiilor urinare la femei

Nutritia pe timpul verii

Dieta o2

Coacazele: beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase