Urda dulce cu fructe de padure

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest desert sigur pentru consum in boala celiaca (intoleranta la gluten) nu este doar gustos, ci si benefic sanatatii.

Urda furnizeaza proteine de calitate si calciu pentru oase puternice, pe cand fructele de padure abunda in antioxidanti si completeaza necesarul zilnic de fibre.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati, intr-un bol mic, urda cu laptele, zaharul si vanilia.
  2. Separat, incalziti fructele de padure la cuptorul cu microunde timp de 1 minut si turnatile peste compozitia cu urda (cu tot cu zeama).
  3. Amestecati si savurati imediat desertul.

Citeste si despre:

6 moduri delicioase de a va bucura de fructele de padure proaspete Fructe goji Cele mai sanatoase fructe sarace in carbohidrati Porumbul dulce: alimentul-minune cu multiple beneficii Un antioxidant de exceptie, polenul de castan dulce Apiland Beneficiile porumbului dulce pentru nutritie si sanatate Clatite aromate cu urda Colagen din interior, nu din exterior: ajuta pielea sa se repare singura „Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebreaza 170 de ani Dieta de detoxifiere cu fructe Pizza cu fructe Fructe proaspete vs fructe confiate Ne imbolnavesc sucurile de fructe? Afla care sunt cele mai sanatoase variante Ardei umpluti cu urda si marar Pui cu sos dulce, la cuptor Risotto cu fructe de mare