Strudel cu branza de vaci

Publicat: 12 Februarie 2015 | Actualizat: 12 Februarie 2015

Strudelul cu branza de vaci este un preparat permis in alimentatia recomandata persoanelor care sufera de duodenita.

Fraged si satios, acest desert nu suprasolicita sistemul digestiv si poate fi consumat de toti membrii familiei. Reteta este suficienta pentru patru portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Decongelati aluatul pentru foietaj la temperatura camerei. Amestecati intr-un bol branza de vaci, zaharul, un ou batut bine si stafidele. Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si intindeti aluatul pe suprafata acestuia. Asezati in centru compozitia cu branza, lasand marginile libere.

Aduceti marginile aluatului spre centru, peste compozitie, astfel incat sa o acopere complet. Intoarceti usor strudelul cu marginile in jos, apoi ungeti-l cu celalalt ou batut bine si crestati-l din loc in loc cu un cutit. Coaceti desertul circa 40 de minute la foc potrivit.


Email

Citeste si despre:

Laptele de vaca in alimentatia sugarului si copilului mic

10 trucuri pentru a reduce colesterolul

Suplimente utile in perioadele stresante

Program pentru o silueta de invidiat

Dieta restrictiva caloric

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Depresia – cauze, simptome, tratament

Top 8 surse ascunse de sare

Dieta pentru detoxifierea de primavara

Dieta cu zmeura

Vitaminele sustin un mod de viata sanatos

6 motive pentru a consuma lactate